EnderGirlPL 0 Napisano 28 Kwiecień 2013 Cześć i czołem jak tam zdrówko xD. Bardzo lubię grać w Minecraft'a i jestem nowa w forum. Nie tylko lubię MC, ale lubię jeszcze Terrarię i Spyro ( To była moja ulubiona gra z dzieciństwa o smoku ), ale mój brat nie chce mnie na kompa wpuścić xD. Rysuję obrazki z Minecrafta czy ze smoków, a takie tam. Mam brązowe włosy i oczy i jestem trochę piegowata. Dobra to tyle o mnie xD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 28 Kwiecień 2013 (edytowane) Witaj! Miło mi Cię poznać na forum 8) 1. Czy potrafisz rysować za pomocą programów komputerowych? 2. Masz jeszcze jakieś ulubione gry? 3. Ulubione jedzenie 4. Lubisz czekoladę? 5. Lato czy zima? 6. Wiek? 7. Co Cię do nas sprowadza? 8. Ulubione zajęcie? 9. Masz jakiś talent?(umiejętności)-poza rysowaniem 10. Wolisz survival czy creative? 11. Narysujesz coś dla mnie? Edytowane 28 Kwiecień 2013 przez Ewelina_70 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EnderGirlPL 0 Napisano 1 Maj 2013 (edytowane) 1.No chyba umiem. Spróbuję i Ci wyślę. 2.Kiedyś grałam w Left 4 Dead, ale zepsuł mi się. 3.Lubię frytki, pizzę. 4.No ba, czemu miała bym nie lubieć? : ) 5.Lato wtedy nie choruję. xD 6.13 l. 7.Chciałam sobie znaleźć Polskie forum, w którym mogłabym pogadać ^^ I zaciekawił mnie : ) 8.Lubię wychodzić na podwórko, wtedy mi raźniej jest. 9.Szybko biegam. 10.Obojętnie jakie. 11.Z miłą chęcią tylko powiedz mi co lub kogo mam narysować ^^ Edytowane 3 Czerwiec 2013 przez EnderGirlPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach