Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
adamkoDAN

zasady na pvp coraz częściej zostają łamane

Rekomendowane odpowiedzi

adamkoDAN    2

Ostatnio zauważyłem ,że gracze tworzą coraz więcej sojuszy ,a niektórzy używają fly ,god itp.Sojusze przeważnie wyglądają tak: jest gracz z diamentowym ekwipunkiem to odrazu wszyscy zaczynająsię pytać czy mogą mieć z nim sojusz.Czasami są to sami gracze z diamentowymi ekwipunkami ,a czasami poprostu jakieś oddziały graczy bez ekwipunku.Zrobiłem kilka screenów ,które mam nadzieję się przydadzą.Na screenach nie widać nicków ale widać skiny ,naszczęscie nie znam nikogo kto gra na serwerze freebuild i ma taki sam skin jak ktoś inny.Mam nadzieję ,że coś na to poradzicie.

P.S. Niestety nie wiem jak przesłać screeny ,ale jeśli tylko odpowiecie jak to zrobić prześle je.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
adamkoDAN    2

Przepraszam pomyliłem się przejrzałem te screeny i... nicki widac.

Wejdź na postimage.org lub jakiś inny hosting, wgraj i daj link .

Wszedłem na postmiage.org i było to samo co podczas pisania tematu czyli to okno ,z którego się pliki wybiera.I właśnie z tym mam problem bo nie wiem jak znależć folder screenshots w .minecraft...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kanzol    14

Adamko: Wchodzisz na Imgur.Com Klikasz Computer wpisujesz: "%appdata%" Następnie folder ze screenami,  potem Upload. 

Tak wrzuca się screeny na internet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
adamkoDAN    2

Przepraszam pomyliłem się przejrzałem te screeny i... nicki widac.

Wszedłem na postmiage.org i było to samo co podczas pisania tematu czyli to okno ,z którego się pliki wybiera.I właśnie z tym mam problem bo nie wiem jak znależć folder screenshots w .minecraft...

No dobra znalazłem już dzięki za pomoc.

Dobra daje screeny ,mam nadzieje ,że jakiś mod się tym zainteresuje.

Błąd Ten plik jest zbyt duży by go wysłać. Cały czas taki komunikat mi się pojawia,

To troche inaczej zrobie.

Oskarżeni: filipeos, _bob45_

Oskarżeni:Mrwesol,Filipdobias,kuba999209

Powód : to były 2 grupy ,które miały sojusze na pvp, niestety nie moge wysyłać screenów jak napisałem w poprzednim poscie.

Oskarżony:kubalekpl1312

Powód : latał na pvp

Była jeszcze jedna sytuacja ,która nie dotyczyła pvp ale spamowania , obrażania freebuilda oraz reklamowania innecgo serwera nie należącego do minecraft.pl

Oskarżony:TheBiedi_PL

Powód : reklamował inny serwer ,obrażał freebuilda oraz spamował.

Co do " za dużego rozmiaru plików" to nie wiem cały czas o co chodzi.

Edytowane przez adamkoDAN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Robiłeś screeny podczas gry klawiszem F2? Jezeli nie, to zmniejsz wymiary zdjęcia, albo wytnij tylko to co potrzebne. Efekty twojej pracy wrzuć na www.imgur.com . Jak na razie, zaczekam na dowody. Temat zostawiam otwarty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Zrób tak jak powiedziałem ci wyżej. Wytnij to co najważniejsze ze screena, albo zmień rozmiary zdjęcia. Powinno zadziałać. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
adamkoDAN    2

Niestety... aż tak się nie znam na tego typu rzeczach.

A co do zmieniania rozmiarów to jak to zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może ja pomogę. Oto moje screeny:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Edytowane przez patrycjuszstar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Odpowiedni gracze, zostali odpowiednio ukarani. Zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez faalinlovewithyou
      eloelo
      ogolnie to zmienilam haslo i nie wiem czm ale nie moge sie zalogowac://  wpisuje wszystkie mozliwe hasla jakie moga byc i ktore moglam ustawic. zalezy mi na odzyskaniu tego konta bo jednak duzy lvl i wysoka rangaXD zaden z adminow mi n odpisuje :III  nw co robic 
    • Przez Pawcio07
      Witam
      Zmieniłem ostatnio nick i chciałem napisać do administracji feerko.pl wiadomość ale nie mają forum więc nie wiem co mam zrobić. Co mam zrobić w takiej sytuacji? Mam minecraft premium. Nie mam jak skontaktować się z administracją.
    • Przez CHANEL
      Ostatno na serwerze MineFox na Skyblocku  grałem sobie i nagle bez powodu stinning1 czyli pomocnik admi
      wsadził mnie do  do więzenia bez powodu na 1 godzine. Ja go nazwałem niesprawiedliwym człowiekiem ,a
      on mi dał bana na zawsze na serwer!!!! Błagam pomórzcie to było takie niesprawiedliwe ,a bardzo dobre konto miałem !!!!!!!!
  • Dodaj nową pozycję...