szarypl 0 Napisano 16 Kwiecień 2013 (edytowane) Witam serdecznie z tej strony szary mam problemow 15 Pierwszy niby mały ale pospolity jak zrobić kilofa i wbić na klify ? Drugi już łatwiejszy choć problemy sprawia nie wiem jak zrobić w grze skrzynie i położyć się przy niej. Trzeci mniej gorszy choć tez wkurzający mam sto kamienia a nadal nie ogarniam tej gry przeznaczenia. 4 problemik już bardziej luzacki zbudowałem farmę i czekam na oklaski. W 5 problemie chodzi o potwory nigdzie nie mogę znaleźć lagów co to za stwory? Po 6 mama pozwoliła mi zagrać bo dostałem szóstkę! 7 i 8 problem są podobne jak rozróżnić diamenty od bruku i odwrotnie 9 problem to nie miła sprawa czy wasz tez wkurza w MC ta kijowa oprawa?? 10 problemik, to szczerze mam już z mózgu dżemik. Pomóżcie jak zrobić z czerwonego proszku latarnie bo lipny ze mnie chemik. 11 i 12 to problem poważny jak zapadnie noc w minecrafcie nie jestem już odważny 13 to ogólnie jedna wielka lipa macham drewnianym mieczem tak ze wszyscy siadają na pipach. 14 to już prawie końcówka na serwerze jest ze zgniłym mięsem stołówka. 15 to już koniec moich żalów zapraszam wszystkich na spotkanie w Realu!!!! Edytowane 16 Kwiecień 2013 przez szarypl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach