sasiad252 1 Napisano 16 Kwiecień 2013 (edytowane) Duza, i jak sadze wazna czescia gry w minecraft jest community.Po co komu grac online, jesli nie moze komunikowac sie z innymi graczami? Tym samym szeroko otwarlem oczy ze zdziwienia, kiedy pierwszy raz zalogowalem sie na Aliquam, i podczas proby napisania czegokolwiek na chacie otrzymalem informacje systemowa, ze jesli chce cos napisac na chacie musze podanie napisac (???) Jednak poniewaz(choc to dla mnie dziwne jest) nie chce odstawac od reszty, zwracam sie z prosba o umozliwienie mi komunikacji z innymi graczami ingame.Zgodnie z zasadami wybudowalem wielka chalupe, aby udowodnic ze jestem godzien nalezec do Aliquam-community. ;) Za pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku z gory dziekuje. Z Powazaniem: sasiad252(taki mam tez nick ingame) Edytowane 16 Kwiecień 2013 przez sasiad252 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 16 Kwiecień 2013 No niestety. Zastosuj się do wzoru i dodaj screeny. Aktualnie odrzucam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sasiad252 1 Napisano 17 Kwiecień 2013 nie mam pojecia jak sie takie screeny w grze robi.. nie prosciej byloby obejrzec "live"? pozdrawiam: sasiad252® Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 17 Kwiecień 2013 Został już zmieniony system podań, nie trzeba wrzucać screenów. Podaj tylko koordy swojej działki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach