Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MineBlock Hlolek

Co chcecie aby usunęli z Minecraft a co dodali?

Rekomendowane odpowiedzi

Siema!

Dzisiaj chcę się was zapytać co chcecie aby usunięto, a co dodano do Minecraft.

Ja nie chcę aby coś usuwali cokolwiek ale chce aby dodali bronie z II wojny światowej i ulepszone NPC.

Wasze propozycje piszcie w odpowiedziach!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miloszu_xd    171

Usunąć Herobrine i możliwość zrobienie serwera non-premium, dodać pingwiny i kucyki oraz chodzenie po chmurach, plus tęcze (tęcze są de bezd)

@down jestem samcem. Kucyki są fajne, tęcze też ._.

Edytowane przez Miloszu_xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również mam co jakiś czas lagi, więc wiem co czujesz w tej sprawie ;).

//edit

Oczywiście na singleplayer.

Edytowane przez MineBlock Hlolek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rughailon    1

//Klatki, a nie lagi. :)

Według mnie, powinni zmienić generator. Za dużo teraz tych brzydkich gór i dżungli, za mało lasów i bardziej "zielonych" miejsc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również mam co jakiś czas lagi, więc wiem co czujesz w tej sprawie ;).

//edit

Oczywiście na singleplayer.

Nie rozumiesz, ja nie mam co chwile, ja mam ciagle 1 fps.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KristoforoH    65

@Szymonoratpor200 Po co powielać czyjś post? Zresztą mogłeś zedytować poprzedni...

Niechżeby usunęli dalekie lądy...

I tak nie da się dojść, po co to komu?

A w zasadzie to już nie było dawno takiego tematu?

Edytowane przez KristoforoH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nekrogigant    2

Chciałbym żeby po spaleniu w piecu gliny stworzyła się guma.

Chciałbym zmienic potworka endermana na niemiem naprzykład Jaszczuroczłeka czy Yeti.

Chciałbym stworzyć maske tlenową którą byśmy się nie dusili pod wodą.Stworzona by była z gumy i szkła.

Chciałbym zrobić czary naprzykład:ognista kula,lewitacja,osłabienie czy piorun.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zuza1    0

Wstawić coś zamiast ghosta i dodać taką samą opcję dla wilków jak w kotach ( po oswojeniu zmieniają kolor ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Beniak    0

1. Nowe moby. O wiele więcej mobów. Na przykład pingwinki. <3 Jakieś jaszczurki, ptaki, lwy, itp... bo na razie to mało urozmaicone jest, tereny śnieżne nie mają żadnego fajnego moba, pustynia w sumie też (węże byłyby fajne, mogłyby nas otruwać). Oprócz tego jakieś stwory wodne typu rekiny. 

2. Większa optymilizacja gry. To śmieszne że gra taka jak Minecraft która nie oszukujmy się, graficznie nie powala, potrafi mi ścinać podczas gdy nowsze gry chodzą gładko.

3. Więcej osiągnięć. Ja na przykład gdy nie mam co robić to patrzę w osiągnięcia by sprawdzić czy mam coś do zaliczenia i... nic nie ma niestety. xD

4. Możliwość budowania statków (takich dużych) i żeby dało się nimi pływać po wodzie. :> To byłoby epickie np. na multiplayerze.

5. Więcej broni. Jakieś noże, które można byłoby otruwać, nowe rozdzaje strzał (np. wybuchowe - tam gdzie strzelimy następuje wybuch), może jakieś lepsze rodzaje łuków..

6. Zmniejszyć występowanie dżungli - gdzie nie spojrzę tam te wielkie drzewa...

7. By potwory mogły atakować nasz dom. W sensie zbierają się w jakąś małą armię i nawalają na nasz dom. 

I ogólnie jakbym miał więcej czasu to dużo dałoby się wymyślić, twórcy Minecrafta mają wciąż duże pole do popisu w updateach :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
EnderGirlPL    0

Najbardziej bym chciała, żeby koty mogły by atakować, a Zombie były by chodziły w inny sposób typu Zombie z filmów : D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość

Siema!

Dzisiaj chcę się was zapytać co chcecie aby usunięto, a co dodano do Minecraft.

Ja nie chcę aby coś usuwali cokolwiek ale chce aby dodali bronie z II wojny światowej i ulepszone NPC.

Wasze propozycje piszcie w odpowiedziach!

Według mnie powinni dodać więcej jedzenia, na przykład jakiś czekoladowy/waniliowy tort albo kanapka jak by dodali pomidory.

Też powinien być enderchest minecart. 

Bardzo fajne były by nowe świątynie albo lochy?

Więcej ras NPCtów!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Usunięcie bloków nieużywanych... (Zajmują miejsce skrypcie)

Dodanie:

- Kolców tj: Drewniane kolce - Ostrokół (przy wioskach), Kamienne - Stalagmity (w jaskiniach), Żelazne - (Yyy...) żelazne (możliwe tylko do zrobienia) i z obsydianu (np. przy Nether Fortres)

-Vilager Wojownik (Łucznik i miecznik) Możliwy byłby handel z nimi tylko bronią, Zbroją, jedzeniem itp.

-Skoro Vilager Wojownik to jeszcze wojny między wioskami! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Waterovsky    1

Powinni dodać w oryginale mo creatures (może nie z tylkoma zwierzaczkami, ale kilka by się przydało) I oczywiście wkomponować optifine, już mnie wkurza czekanie aż wyjdzie na najnowszą wersje..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
twoxu    0

Według mnie powinni dodać muszkiety i kusze, ponieważ nowocześniejsze karabiny, nawet jednostrzałowe, nie pasowałyby do klimatu Minecrafta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nedo    0

Chciałbym żeby zostały wprowadzone samoloty i auta żeby można było budować duże miasta, ponieważ minecraft teraz jest utrzymany mocno w tematyce średniowiecza 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Stealch    1

Rozbudowanie górnictwa, bo na tym gra polega. Sam tytuł do tego nawiązuje. Dodatkowe minerały bądź nowe możliwości ich wykorzystania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...