Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
ser100

Podanie ser100

Rekomendowane odpowiedzi

ser100    2

Nick w grze oraz imię: ser100, a imię Jakub

Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: od kiedy kupiłem premium czyli gdzieś tak beta 1.6, na freebuild

Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: Essentials, LWC (komendy admina też) world edit, world guard,craftbook, i trochę takich mniejszych jak coloredsings lub coloredtext

Moje wcześniejsze doświadczenie: no nie za dużo... na moim i kolegi się nie liczy, więc tylko jako gracz, ale uczyłem się na nich obsługiwać pluginy

Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: wciągu tygodnia mniej więcej od 2 do ok. 5 h. W Weekend'y ok. 4 lub 6... wiele czynników (oceny itd.)

Coś o mnie: Lubię pomagać, szybko się uczę. Jestem też dobry z angielskiego więc rozumiem pluginy, które nie mają tłumaczeń, dość szybko piszę i staram się pisać ortograficznie, co mi się udaje.

Dodatkowe umiejętności: jeżdżę dość szybko na rowerze, lubię jeździć na nartach i rozmawiać ze znajomymi.

Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: tak

Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: tak

Jestem karany w sieci minecraft.pl: niestety tak, było to co prawda dawno i jeszcze nie ogarniałem co to grief, poza tym miałem wtedy na kogoś czekać no i niestety :( 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: nie

Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: na pewno dbać o to, żeby na serwerze nie było sporów, żeby ludzie nie musieli długo czekać na działki i żeby pisali ortograficznie i nie spamowali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...