Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Strrzyga

Taniec na youtube, czyli Beton, który tańczy.

Rekomendowane odpowiedzi

Strrzyga    20

Cześć!

Znów zakładam temat w twórczości, jednak tym razem nie jest ona jedynie moja. Jest to praca całej grupy BETON, do której należę od września ; ) Ten temat jest reklamą, ale zarazem pytaniem do was- czy gdybyście lubili tańczyć i mieszkali w moim mieście, po obejrzeniu takich filmików przyszlibyście na zajęcia? Zachęciłoby to was? 

Bo naszym celem jest rozpowszechnienie grupy i zachęcenie do wzięcia udziału w zajęciach, zastanawiam się czy idzie to w dobrym kierunku ;)

Tutaj macie najnowszy filmik, dodany dziś :

GRUBSON - NA SZCZYCIE

[youtube]

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

[/youtube]

Reszta naszych projektów:

FERGIE - GLAMOROUS

Beton bez montażu :

FOOTING

Filmik świąteczny

(Z udziałem wszystkich 3 grup prowadzonych przez Mamuśkę w Ostrowi)

Warsztaty z chłopakami z białostockiej grupy CEMENT:

Czekam na waszą opinię! :3

FANPAGE :

Edytowane przez Strrzyga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sławni jesteście, tej :D

Zgraną grupę masz, ale czemu w takiej wąskiej przestrzeni tańczycie? Bo tak trochę kiepsko widać w tym korytarzu i ściśnięci jesteście.

Akurat tańcem się mało interesuję, ale gratuluję talentu. Byliście na jakichś zawodach/konkursach, nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adeo    34

Sądząc po nazwie, wchodziłem tutaj z myślą, o pewnie się pośmieje... A muszę przyznać, że się rozczarowałem, macie potencjał, lecz moim zdaniem brakuje wam dynamiki w tańcu, więcej... emocji? No takie czasami ruchy, od niechcenia wykonywane, ale całkiem dobrze to wygląda, jeśli mieszkałbym gdzieś w okolicy, sądzę, że z chęcią wpadłbym na zajęcia... Rozumiem, że to jest wasza inicjatywa i wszystko robicie sami, tak? W sensie, hy, nie jesteście szkołą tańca... a po prostu tańczycie, bo tak? No nie wiem czy mnie zrozumiesz, ale to miało być pytanie... : D

Życze powodzenia w sumie w dotarciu do większego grona, rozpowszechnieniu tego no i co, piąteczka : D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Strrzyga    20

[b]Unusual_dwarf[/b]Nawet nie wiesz jak trudno tańczyło się na schodach! :D Czasem się trafia tak, że mamy okropne warunki (było juz za późno żeby nagrać to na dworze) i żeby wyglądało ciekawie musimy się poświecić... :P Ale np przy Glamorous czy w filmiku światecznym tańczyliśmy na większej powierzchni :P

Tak, wyjeżdżamy co jakiś czas na zawody, w tamtym miesiącu byliśmy w Białymstoku i za choreografie zgarnęliśmy 2 pierwsze miejsca i jedno drugie za układ wykonany w ciągu 3 dni :P

[b]Adeo[/b] Skojarzenie z Człowiekiem Betonem, co? :D Co do dynamiki akurat w Grubsonie było jej mało, o ile osoby z przodu mogły się poruszać, tak im dalej do tyłu tym bardziej popychaliśmy się wyciągając nawet rękę w bok, więc wszystko było "ostrożne". Druga rzecz to to, że nie wszyscy w siebie wierzą. Na przykład ja. Osoby tańczące w tej grupie już jakiś dłuższy czas radzą sobie świetnie, wyćwiczyli własny stajl to aż sie chce patrzeć jak oni się ruszają. A ja mam problem zatańczyć przed nimi, znajomymi, w grupie 5 osób. Chowam się w najciemniejsze miejsce bo brakuje mi pewności w ruchach :D I to też może być przyczyną, ale wciąż się rozwijamy i pracujemy nad słabościami. :>
Prawie. Uczy nas instruktorka ze studia Fair Play z Białegostoku, przyjeżdża raz w tygodniu i prowadzi zajęcia w 3 grupach. Szkołą tańca to nie jest, jedynie grupa wynajmująca salę w MOSiRze, jednak w planach jest otworzenie takowej instytucji, jednak same formalności zajmą jeszcze sporo czasu pewnie...

Dzięki, piąteczka! ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez PanWasidlo
      Witajcie, wymyśliłem ostatnio serię z minecrafta na yt pod nazwą "Powrót to przeszłości" w serii tej mam zamiar zwiedzić wszystkie wersję minecrafta od pierwszej alphy po najnowsze wersje. I teraz pytanie do was czy ktokolwiek z was chciałby oglądać taką serię? Dopiero zaczynam z Youtubem, próbowałem wcześniej ale nigdy nie udało się wybić. Ale uznałem, że czemu by spróbować raz jeszcze? Jeśli ten post narusza zasady regulaminu nie mam nic przeciwko usunięciu go. Jeśli kogokolwiek interesowała by ta seria zapraszam na mój świeżo założony kanał na yt:

• Przez Michasx
      Witam chciałbym zapytać czy ktoś chciałby ze mną zagrać lub nagrać serie na moim serverze skyfactory3.
      Oczywiście survival zaczęlibyśmy od początku.
      Jak ktoś chce to proszę napisać w komentarzu lub dodać mnie na Discord-ie.
      Mój discord: Michasx#8823
    • Przez KiK
      Witajcie, poniżej zamieszczam link do minecrafowych świątecznych życzeń dla was   Pozdrawiamy

• Przez matixrd
      Hej,

Wracam na YouTube, chcę tworzyć rózne cut scenki oraz nagrywać m.in. minecrafta, fortnite itp.

To moja pierwsza produkcja ocenicie?

• Dodaj nową pozycję...