VemoPL 0 Napisano 5 Kwiecień 2013 (edytowane) Nick w grze: VemoPL Wiek: 13 Doświadczenie: Gram od wersji 1.8.1 Screenshoty budowli: Niestety nie posiadam scenerów, ale mam filmiki: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. --------------- Pozdrawiam Vemo Edytowane 5 Kwiecień 2013 przez VemoPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anewil 30 Napisano 6 Kwiecień 2013 Wybuduj cos u nas na serwerze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VemoPL 0 Napisano 6 Kwiecień 2013 Ok, praca trwa, tylko szkoda, że na 1.4.6. :confused: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TheMatias Napisano 6 Kwiecień 2013 @Anewil To było na serwerze, chyba widziałeś, że to działka... Btw. Jestem za Familiarem. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 6 Kwiecień 2013 Może i było na serwerze, ale chyba nie jesteśmy jedynym serwerem z takimi działkami... Na razie czekamy aż coś powstanie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anewil 30 Napisano 6 Kwiecień 2013 @Anewil To było na serwerze, chyba widziałeś, że to działka... Btw. Jestem za Familiarem. ;) Przeczytaj opis flimiku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach