Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
KLIFord

[MCSV VI by KLF] Otwarcie serwera!

Rekomendowane odpowiedzi

KLIFord    120

Jak nadmieniam w temacie posta,
chciałbym ogłosić, że jeżeli nic nie stanie na drodze,
nie połamie sobie palców lub nie spale zasilacza [-:

dnia 05-04-2013 o godz. ~18:30 

Odbędzie się otwarcie serwera MCSV VI by KLF

Serdecznie zapraszam [-:

KLIFord

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Niestety nie zdążę, bo do 16 mam korepetycje, a potem godzina powrotu do domu. Myślę, że nie jestem jedyną osobą, której otwarcie koliduje z pracą/szkołą. Czy można przenieść otwarcie na 18-19 ?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Ewentualnie 17, nie wcześniej :)?

Ja mam jazdy przez egzaminowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

Fajnie, będę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KLIFord    120

Przykro mi ale albo otworze to o tej godzinie i posiedzę na serwie do nocy... albo najbliższe dni siedzenia z wami w przyszłym tygodniu. 

Przeżyjemy i zawitacie jak wrócicie ze szkoły/pracy [-:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

1 pytanie:

Będzie jakiś fajny event? A może będzie można wybudować "Park rozrywki"? pewnie nie, bo klf woli tylko surwiwal bez dodatków :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

Jeśli będzie park rozrywki to dołączam się do projektu. :)

Najpierw musimy wyczyścić naszą(moją)projektową i tam zaplanować ten park rozrywki - a potem będzie z górki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KLIFord    120

@ewelina_70 jak już pisałem nie to, że JA WOLE CZYSTY SV ale to jest był i będzie czysty SV ogarnij się ze swoją nagminnością bo jest to już niesmaczne!

PS. Pierwszy event z nagrodami odbędzie się w przeciągu tygodnia od uruchomienia serwera...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele osób nie może w piątek, ja akurat zdążę na to wczesne otwarcie i z chęcią przyjdę :)

Jeżeli można wiedzieć to jaka wersja? 1.4 czy 1.5 już będzie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Jasne, że będzie 1.5.1. Kliford, naprawdę nie można tego przełożyć? Co ci szkodzi odpalić to godzinę później? Wybrałeś czwartek, godzinę 16, takie otwarcia powinno się robić wieczorami i nie w środku tygodnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KLIFord    120

@Unusual_dwarf: otwarcie jest w czwartek bo tylko wtedy mogę poświęcić najwięcej czasu... w piątek już kameralnie a weekend będę dość kłopotliwie zajęty... a chce już odpalić serwer i niech się kręci [-: Zapraszam serdecznie!

Całość siedzi na 1.5 i codziennie jest poprawiany bukkit o kolejne maciupkie błędy bo brak stabilnego... ale od początku projektowania już na nim pracuje [-:

@torres70 wolał bym nie... niech serwer już działa. Każdy wejdzie gdy będzie miał na to ochotę i możliwość... weekend jak nadmieniłem ten nie mogę. Mam czekać kolejny tydzień? Nie ma sensu skoro zostało mi kilka poprawek już... [-:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KLIFord    120

Uwaga wielka zmiana... otwarcie przesunięte blisko o 24h

Piątek 05-04-2013 godzina 18:30 !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Malina2706    7

Dz Klif ,  że to przełożyłeś sam bym nie zdążył a w piątek po szkole dla relaksu 6 edycja SV jak najbardziej ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

A będą pieniążki za inne moby niż zombie/creeper/skeleton oraz poszerzy się asortyment sklepu :3?

//a będą [-: Jak to mówią... jak nie posmakujesz to się nie dowiesz, więc i nie zdradzę wszystkiego [-: KLF

A mnie się czepiał o dopiski do postów, że to nie jest odpowiedź, gdyż powinna być w osobnym poście. Ty to jesteś jednak aparat...

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

! //Atex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CleMenSPL    18

Ohhm, mam już łezkę w oczku bo ta edycja jest tak bardzo podobna do czasów kiedy grałem na Aliquamie za survivalu, najlepsze wspomnienia które sobie przypominam w MC <3  Easter Egg/HŁE HŁO HŁOO BĘDĘ PEWNIE NO-LIFIŁ W MC NA TEJ EDYCJI !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Czekam. Pierwsze co zrobie po włączeniu komputera, to czatowanie na mojej skromnej liście serwerów... Nic, tylko klikać "Refresh". ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość TheMatias   
Gość TheMatias

Dobre, sqn. :)

Również tylko będę czatował na liście Muti, klikając "Refresh"... Nie mogę się doczekać VI edycji!!!  ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miloszu_xd    171

Na tamtej edycji długo nie zagościłem, bo straciłem chęć do gry tuż po tym jak jakiś cheater włamał mi się do kryjówki (kurde, czemu go nie zgłosiłem :/ ), ale na tej może zagoszczę(ma ktoś jakiś synonim? D: ) dłużej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70
Zmieniam zdanie nie wejdę jadę na cały weekend w miejsce którego nie ogarniesz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dogles9    26

O jak miło, szybko ci poszło...  :D  (nutka lizusostwa), a tak na poważnie to myślę że dużo osób wbije na serwer i wróci stare, dobre Sv...

Do piątku, miłej nocy i powodzenia na otwarciu serwera koledzy :innocent:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KLIFord    120

@ravenr446: dziękuje, ale większość z nas umie już czytać [-: A po za tym z bukkita 1.5.1 korzystam już od blisko 20 marca [-: DevBukkit 1.5.1-R0.1 (Build #02691) i codziennie aktualizuje go w celu wyeliminowania bugów [-: Pozdrawiam i do jutra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...