live1230 0 Napisano 31 Marzec 2013 mam pytanie czy mogę ściągnąć minecrafta na android i potem na kompa bo na komputrze nie mam teraz neta i grać bez neta?jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Rapikol 88 Napisano 31 Marzec 2013 Z czego co zrozumiałem: Twój komputer nie ma dostępu do internetu i za pomocą urządzenia z systemem Android chcesz przerzucić pliki Minecrafta na komputer? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 live1230 0 Napisano 31 Marzec 2013 tak można tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 maties7 13 Napisano 31 Marzec 2013 Pomysł nie jest głupi, ale musiał byś ściągnąć bezpośrednią zawartość folderu .minecraft, która w zwykłym przypadku ściąga się dopiero po uruchomieniu launchera. Myślę, że największym problemem będzie odnalezienie odpowiednich plików. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 live1230 0 Napisano 31 Marzec 2013 wystarczy jak ktoś wrzuci na zippyshare ?Np ty wystarczy w folder ,spakować i na zippyshare. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 daniel_bialys 0 Napisano 31 Marzec 2013 Minecrafta można sciągnać z Market Play masz za darmo Demo wersje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 live1230 0 Napisano 31 Marzec 2013 pelna! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 daniel_bialys 0 Napisano 31 Marzec 2013 Możesz to sprawdzić Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 KaoPL 107 Napisano 31 Marzec 2013 0.6.0 to stara wersja... Poszukaj w Google wersji 0.6.1! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 live1230 0 Napisano 31 Marzec 2013 fajna ta stara ? daniel bialys. mi nie chodzi o wersję na android tylko z android na pc pliki minecraft ""PC"" a przy okazji jak usunąć zamazanie twarzy np.jak nieraz w tv? na zdjeciu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi