Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Roziak
Cześć
Szukam ekipy na serwer w minecraft
Wymagania:
wiek 11-18 lat Sam mam 13
Ogar
Potrzebuję:
Technika - kogoś kto zainstaluje pluginy , skonfiguruje itp. Proszę kogoś ogarniętego w tych sprawach
Budowniczego - kogoś kto ładnie buduje, zbuduje spawn i inne pomieszczenia
Oraz Admina - Osoby która pomoże we wszystkim
Tych rang które tu wymieniłem nie będziecie mieli na serwerze Każdy dostanie Roota Wymieniłem tylko tak dla poufności ,żeby znalazły się właściwe osoby
I mam nadzieję ,że znajdzie się ekpia której naprawdę coś nie odbije i nie zniszczy serwera
Narazie to tyle
Dzięki
Aha zdj tak se wstawiłem xDD
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
-
Przez AlfaGruisPL
Witam,
wraz z drugim administratorem powstającego serwera PolandCraft, poszukujemy ludzi do budowy oraz późniejszego administrowania serwera. Teraz kilka słów o serwerze: budujemy serwer SkyBlock na modach, w którym gracze mają do wykonania questy oparte na modzie Hardcore Questing Mode (HQM). Serwer powstaje na wersji 1.7.10.
Poszukujemy określone osoby takie jak:
-Budowniczy (3-4 osoby)
-Twórca drzewa questów (1 osoba)
-Helper (2 osoby)
-moderator (2 osoby)
Wymagania:
-Wiek- Najlepiej 16+ (lecz w przypadku budowniczych i twórcy questów bardziej będę zwracał uwagę na umiejętności)
-Kultura osobista
-Umiejętności w konkretnej dziedzinie
Informacje osoby ubiegającej się o stanowisko:
-Stanowisko:
-doświadczenie, umiejętności;
-Czy posiadasz minecraft Premium:
-(Budowniczy)-Przykład pracy:
-Helper/moderator-Twoje wady i zalety:
-Dlaczego ja:
Osoby, które spełnią podstawowe wymagania, zostaną zaproszenie przeze mnie na rozmowę (na ts3 {IP serwera podam już konkretnym osobom}) w tym poście lub w wiadomości prywatnej. ZAPRASZAM DO ZGŁASZANIA SIĘ!!!!!
Zadaniem budowniczych będzie budowa spawnu serwera itp.
W zamian za pomoc przy budowie serwera oferujemy rangi i inne przywileje na serwerze.
-
Przez xS0KOL
POSZUKUJĘ EKIPY
Witam czytelników. Chcem stworzyć serwer minecrafta lecz bez ekipy się nie obejdzie. Także postanowiłem poszukać zgranej ekipy.
Co chciałbym w ekipie:
Współpracy, miłej atmosfery oraz aktywności. Znajomości pluginów (Administacja,moderatorzy) Ciekawych pomysłow na serwer. Chęć prowadzenia serwera. Kontakt (skype, teamspeak)
O mnie:
Imie: Dawid Lat: 16 Zainteresowania: programistyka, gry, sport, youtube Miejce zamieszkania: Norwegia
Poszukuję osób na stanowiska takie jak:
Administracja Moderatorzy Youtuberzy Budowniczy Współwłaściciel serwera. Osoby które są zainteresowane wspólną współpracą nad serwerem prosze o skontaktowanie sie ze mną.
Kontakt:
Pozdrawiam xS0KOL
-
Przez TheDeviantFox
Szukam 2-3 osób do wspólnej gry w MC 1.8.0(vanilla)
Wymagania:
- W sumie brak specjalnych, wystarczy ze mną pogadać na skype(lisu9811), albo napisać na pw.
O serwerze:
-Kameralny(gram tylko z kolegami)
-Brak pluginów, czysty 1.8.0
-Prywatny kanał na ts3
-Miła atmosfera
-Serwer 24/7
-