Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Florek10

Kosioł kanciastej ekipy

Rekomendowane odpowiedzi

Florek10    0

Cześć! Razem z kumplami niedawno kupiliśmy serwer 5 slotowy i jak za dawnych lat zaczelismy grac i wybudowalismy kosciol  taki skromny :D prosze o komentarze tu macie zdjecia 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Edytowane przez Florek10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Florek10    0

Z przodu wygląda naprawdę nieźle. Szkoda tylko że drugi ss nie działa :/

Wiem ze niedziala ale juz poprawilem ss mozesz zobaczyc 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Florek10    0

Zaraz zaraz.. TO NIE TWOJE!

można to pobrać na minecraft mapach!

To jest moje owszem wzorowalem sie na katedrze notre dame  i zbudowalem tylko prod a reszta po swojemu 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
waystooner    0

Mapka NIE JEST POBRANA dowodem jest zdjęcie drugie na którym jest część też kilku naszych budowli.  :0

Wydaje mi się że przód budowli już gdzieś widziałem...

Widziałeś bo przód jest wzorowany na katedrze notre dame

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Leemur88    3

No tak... budowla napewno lepsza od areny jednak brakuje mi roznorodnosci klockow. Dach wykonany w calosci z jednego materialu, a sciany z 3. Dodaj cos do tego, porob ozdoby itd. Jedynie roznorodnosc mozna zauwazyc na przodzie, poniewaz wzorowales sie na innej budowli.  Narazie oceniam na 5/10 .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Roziak
      Cześć  
      Szukam ekipy na serwer w minecraft  
      Wymagania:
      wiek 11-18 lat  Sam mam 13
      Ogar  
      Potrzebuję:
      Technika - kogoś kto zainstaluje pluginy , skonfiguruje itp. Proszę kogoś ogarniętego w tych sprawach
      Budowniczego - kogoś kto ładnie buduje, zbuduje spawn i inne pomieszczenia
      Oraz Admina - Osoby która pomoże we wszystkim  
      Tych rang które tu wymieniłem nie będziecie mieli na serwerze  Każdy dostanie Roota  Wymieniłem tylko tak dla poufności ,żeby znalazły się właściwe osoby  
      I mam nadzieję ,że znajdzie się ekpia której naprawdę coś nie odbije i nie zniszczy serwera
      Narazie to tyle
      Dzięki
      Aha zdj tak se wstawiłem xDD 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
    • Przez AlfaGruisPL
      Witam,
      wraz z drugim administratorem powstającego serwera PolandCraft, poszukujemy ludzi do budowy oraz późniejszego administrowania serwera.  Teraz kilka słów o serwerze: budujemy serwer SkyBlock na modach, w którym gracze mają do wykonania questy oparte na modzie Hardcore Questing Mode (HQM). Serwer powstaje na wersji 1.7.10.
      Poszukujemy określone osoby takie jak:
      -Budowniczy (3-4 osoby)
      -Twórca drzewa questów (1 osoba)
      -Helper (2 osoby)
      -moderator (2 osoby)
      Wymagania:
      -Wiek- Najlepiej 16+ (lecz w przypadku budowniczych i twórcy questów bardziej będę zwracał uwagę na umiejętności)
      -Kultura osobista
      -Umiejętności w konkretnej dziedzinie

Informacje osoby ubiegającej się o stanowisko:
      -Stanowisko:
      -doświadczenie, umiejętności;
      -Czy posiadasz minecraft Premium:
      -(Budowniczy)-Przykład pracy:
      -Helper/moderator-Twoje wady i zalety:
      -Dlaczego ja:

Osoby, które spełnią podstawowe wymagania, zostaną zaproszenie przeze mnie na rozmowę (na ts3 {IP serwera podam już konkretnym osobom}) w tym poście lub w wiadomości prywatnej. ZAPRASZAM DO ZGŁASZANIA SIĘ!!!!!
      Zadaniem budowniczych będzie budowa spawnu serwera itp.
       W zamian za pomoc przy budowie serwera oferujemy rangi i inne przywileje na serwerze.

• Przez xS0KOL
      POSZUKUJĘ EKIPY

Witam czytelników. Chcem stworzyć serwer minecrafta lecz bez ekipy się nie obejdzie. Także postanowiłem poszukać zgranej ekipy. 

Co chciałbym w ekipie:

Współpracy, miłej atmosfery oraz aktywności. Znajomości pluginów (Administacja,moderatorzy) Ciekawych pomysłow na serwer. Chęć prowadzenia serwera. Kontakt (skype, teamspeak)
      O mnie:

Imie: Dawid  Lat: 16 Zainteresowania: programistyka, gry, sport, youtube Miejce zamieszkania: Norwegia  
      Poszukuję osób na stanowiska takie jak:
      Administracja Moderatorzy Youtuberzy  Budowniczy Współwłaściciel serwera. Osoby które są zainteresowane wspólną współpracą nad serwerem prosze o skontaktowanie sie ze mną.

Kontakt:

Pozdrawiam xS0KOL
    • Przez TheDeviantFox
      Szukam 2-3 osób do wspólnej gry w MC 1.8.0(vanilla)

Wymagania:
      - W sumie brak specjalnych, wystarczy ze mną pogadać na skype(lisu9811), albo napisać na pw.

O serwerze:
      -Kameralny(gram tylko z kolegami)
      -Brak pluginów, czysty 1.8.0
      -Prywatny kanał na ts3
      -Miła atmosfera
      -Serwer 24/7
  • Dodaj nową pozycję...