patryk0700 7 Napisano 19 Marzec 2013 Sieeeemanko Dzisiaj chcę wam zaprezentować Nowy mod do minecraft'a. Modyfikacja ta jest niestety jeszcze na wersje 1.4.7. Dodaje on niewiele itemów ale jest pożyteczny. W pewnym stopniu urozmaica grę dodając nową rude, broń oraz zbroję. Dodaje on następujące itemy: Złoże Plazmy Kulkę Plazmy Reinforced Ignot (nie znam tłumaczenia) Reinforced Stick Bardzo ładną zbroję, która dobrze broni Energetyczny Miecz Zabija jednym ciosem Zombie, szkielety i pająki. Dwoma ciosami zabija Endermany. Trzema ciosami niszczy wiedźmy. Młot Grawitacyjny Zabija jednym ciosem Zombie, szkielety i pająki. Dwoma ciosami zabija Endermany. Trzema ciosami niszczy wiedźmy. (soory za brak screena ale coś się popsuło) Rączka Miecza Tak jag by "Bateria" Szkło wizyjne (z hełmu) i Prowadzące Coś Więcej informacji i Crafting macie w tym oto filmiku Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 19 Marzec 2013 Ruda plazmy... Jakiś Einstein chyba tworzył ten mod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patryk0700 7 Napisano 19 Marzec 2013 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrFoodos 2 Napisano 20 Marzec 2013 Fajny :D Podoba mi się. :) Hue hue :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plip Games 23 Napisano 20 Marzec 2013 Myślałem że plazma jest taka jakby pomarańczowo/czerwona :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patryk0700 7 Napisano 20 Marzec 2013 Może to jakieś nowe coś co się podobnie nazywa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MistycminePvP 0 Napisano 24 Marzec 2013 aa sam robiles bo bardzo fajna?:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakooste 1 Napisano 27 Marzec 2013 Myślę, że skoro nie zna tłumaczenia, to raczej nie robił sam. Reinforced --> wzmocniony, utwardzony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 1 Kwiecień 2013 zapowiada się fajnie :D... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MineBlock Hlolek 13 Napisano 14 Kwiecień 2013 Ruda plazmy... Jakiś Einstein chyba tworzył ten mod Potwierdzam... xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Killa 0 Napisano 18 Czerwiec 2013 ,,Prowadzące coś"-Zakładam że to wiązka światła :nerd: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ravix 0 Napisano 23 Czerwiec 2013 Poczekam na 1.5.2 i sprawdzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pigmej4ever 22 Napisano 23 Czerwiec 2013 Poczekam na 1.5.2 i sprawdzę. Ta... może od razu zacznij czekać na 1.6 który wyjdzie lada dzień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach