ziege 0 Napisano 17 Marzec 2013 Serwus Ja jestem ziege, i postanowiłem założyć tutaj konto. Nie mam jeszcze mc premium ale zamierzam nabyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 17 Marzec 2013 Witaj, może opowiesz nam coś o sobie? Jestem ciekaw, dlaczego postnaowiłEŚ ustawić sobie avatar dziewczyny :O? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unusual_dwarf 47 Napisano 17 Marzec 2013 Cześć, Ziege. Dokładnie, napisz coś o zainteresowaniach. W Minecraft będziesz chciał budować czy grać zwyczajnie? Do jakiego trybu cię ciągnie? Ponawiam pytanie Atexora z avatarem i... nickiem w MC? Dlaczego nick też "dziewczęcy"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strrzyga 20 Napisano 17 Marzec 2013 i... nickiem w MC? Dlaczego nick też "dziewczęcy"? Czy ja wiem czy alabastrowa koza brzmi dziewczęco... Witaj na forum ;) Nie zauważyłem "koza", what a shame ;_; //Dwarf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrFoodos 2 Napisano 18 Marzec 2013 He he , ziege z mine(Nie powiem dalej) Odgapił odemnie i przyszedł :p Siema. Byłem 1 , Jupijaaajej! xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NatiPL 2 Napisano 4 Kwiecień 2013 Siemka o/ Interesujesz sie muzyka? Wolisz podjadac nutelle czy cukier? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach