Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
bany7947

Let's play with Bany! - czyli zagrajmy w Minecraft w różny sposób!

Rekomendowane odpowiedzi

bany7947    1

Cześć, z tej strony Bany. Chciałbym zaprosić Was na mój kanał let's play. Znajdziecie tutaj przeróżne serie z Minecrafta, na ten moment prowadzę również Tomb Raider. Za jakiś czas chciałbym zacząć Skyrima + DLC oraz kilka innych gier, o których na razie nie mówię. Zapraszam serdecznie!

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

A oto dwa ostatnie filmy z Minecrafta. Informacje dot. ostatniej aktualizacji oraz Adventure Map.

Zachęcam do oglądania oraz pozdrawiam, Bany! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Plip Games    23

Spoko kanał ale musisz robić coś nowego.

Tomb Raider każdy nagrywa ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pigmej4ever    22

kanał fajny, ale wychwyciłem parę błędów które odgrywają dużą rolę w środowisku "nowego yt" :

• Twój nick bardzo przypomina nick pewnej króliczej pani, w przyszłości gdy osiągniesz większą liczbę widzów będziesz za to hejtowany;

• Zdaje mi się, że po nagraniu renderujesz film do HD a to nie ma sensu do jakość i tak jest do d*py

• Nagrywasz coś co pewnie lubisz, ale minecrafta na yt jest za dużo możesz robić coś oryginalnego np. tworzyć mapy lub własne patenty do gry 

Słowem zakończenia radzę zrobić nowe konto z lepszym nickiem, ogarnąć nagrywanie w HD oraz nie spamowanie minecraftem, skup się na tomb raiderze i innych tego typu produkcjach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
bany7947    1

Ad 1. Nicku nie mam zamiaru zmieniać. To, że wyszło podobnie to zwykły zbieg okoliczności, to wszystko. Tak na mnie mówią od daaawna, więc nie chcę nic wymyślać.

Ad 2. Tutaj prosiłbym o coś więcej. Bo napisanie, że renderuje do HD i jakość do dupy to mało. Nie wiem zbytnio o co chodzi :)

Ad 3. Mimo tego ciężko znaleźć serię, która będzie ciekawa na swój sposób. Jest full let's play, które są niesamowicie badziewne. Staram się nie nagrywać zwykłego singla itd. Staram się o ciekawe mody, ew. paczki modów. No tutaj się pomyśli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
pigmej4ever    22

ad.3 jeżeli nie masz pomysł na ciekawą serię, a wiesz, że na yt jest tyle minecraft  to czemu go kręcisz? Niestety twoja seria nie wyróżnia się i podchodzi pod youtubowy badziew.

ad. 2 poczytaj o tym, bo jest dużo różnica między nagrywaniem w HD a renderowaniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...