Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gofas3r

Jakie gry ...

Rekomendowane odpowiedzi

Gofas3r    0

Jakie gry  na ps3 ? 
chce kupic gre i nie wiem jaka pomoz ! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrFoodos    2

Ja Polecam Little Big Planet 2  i Terrarie na PS3. Bardzo fajna gra (terraria). Jest na pc , i ps3 :p pozdrawiam.

Edytowane przez MrFoodos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowsze, to coraz gorsze.

Jedynie polecę Ci "dwójkę", bo grałem kilka godzin u wujka i mimo nie najlepszej grafiki, gra jest całkiem ok (na początku trochę nudno, później się rozkręca). I można po dachach skakać! :D

A z innych gier, to chyba takich klasyków, jak Gran Turismo 5, czy Fifa 13 nie muszę wymieniać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja grałem. :P Słaby jest, nie umywa się w ogóle. Dla mnie sam motyw asasyna-pirata jest do bani.

A jaki gatunek gier preferujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gofas3r    0

teraz chcial bym kupic przygodową jakas tak zeby sobie przechodzic i zeby zajelo troche czasu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108

Ja grałem. :p Słaby jest, nie umywa się w ogóle. Dla mnie sam motyw asasyna-pirata jest do bani.

Nie tylko twoim zdaniem. Nie grałem, lecz widziałem 'Trailer'. Jakoś mi nie przypadło do gustu... Musiałbym zagrać, może wtedy by się coś zmieniło... Mi z wszystkich części AC, podobała się AC I. 

A jeżeli chodzi o gry przygodowe... hmm... Niech pomyślę... To nie ten typ dla mnie, lecz mógłbym polecić kilka innych gier, może nie z tego gatunku. 

mimo nie najlepszej grafiki

Kuba, jak dla mnie, AC ma genialną grafikę... zależy jakie kto ma porównanie. Nie widzę zbyt różnic między grafikami (EDIT) tej serii. (Koniec EDIT'u)

@Gofas3r, udało mi się pograć w ACIII na innym komputerze (za długo sobie nie pograłem, nie miałem długo do niego dostępu), naprawdę fajne. Nie doszedłem za daleko, z powodu podanego w nawiasie, ale sama gra Haythamem mnie już zafascynowała.

Edytowane przez Monualen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kuba, jak dla mnie, AC ma genialną grafikę...

AC II na PS3 ma genialną grafikę? :O 

Nie tylko twoim zdaniem. Nie grałem, lecz widziałem 'Trailer'. Jakoś mi nie przypadło do gustu... Musiałbym zagrać, może wtedy by się coś zmieniło... Mi z wszystkich części AC, podobała się AC I.

@Gofas3r, udało mi się pograć w ACIII na innym komputerze (za długo sobie nie pograłem, nie miałem długo do niego dostępu), naprawdę fajne. Nie doszedłem za daleko, z powodu podanego w nawiasie, ale sama gra Haythamem mnie już zafascynowała.

Coś Ci się chyba pomieszało. Najpierw mówisz, że AC III nie przypadł Ci do gustu, a potem mówisz, że jest naprawdę fajny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108

Nie... Mówie o ACIV który ma wyjść... Tam będzie asasyn-pirat ...

A co do ACII, to myślałem że chodzi na PC :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gofas3r    0

AC III moze byc ? :D a co to Journey mogl bys opisac troche jaki cel jest tej gry ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...