Gofas3r 0 Napisano 16 Marzec 2013 Jakie gry na ps3 ? chce kupic gre i nie wiem jaka pomoz ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 16 Marzec 2013 Jurney - nic tej gry nie pobije, ale całą musisz na raz wchłonąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrFoodos 2 Napisano 16 Marzec 2013 (edytowane) Ja Polecam Little Big Planet 2 i Terrarie na PS3. Bardzo fajna gra (terraria). Jest na pc , i ps3 :p pozdrawiam. Edytowane 16 Marzec 2013 przez MrFoodos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gofas3r 0 Napisano 16 Marzec 2013 a takie gry jak assassin ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 16 Marzec 2013 Nowsze, to coraz gorsze. Jedynie polecę Ci "dwójkę", bo grałem kilka godzin u wujka i mimo nie najlepszej grafiki, gra jest całkiem ok (na początku trochę nudno, później się rozkręca). I można po dachach skakać! :D A z innych gier, to chyba takich klasyków, jak Gran Turismo 5, czy Fifa 13 nie muszę wymieniać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gofas3r 0 Napisano 16 Marzec 2013 a ten najnowszy assassin grał ktos ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 16 Marzec 2013 Ja grałem. :P Słaby jest, nie umywa się w ogóle. Dla mnie sam motyw asasyna-pirata jest do bani. A jaki gatunek gier preferujesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gofas3r 0 Napisano 16 Marzec 2013 teraz chcial bym kupic przygodową jakas tak zeby sobie przechodzic i zeby zajelo troche czasu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 16 Marzec 2013 (edytowane) Najlepsza przygodówka, to właśnie Journey. ;) Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Edytowane 16 Marzec 2013 przez KubaCzarny123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 16 Marzec 2013 (edytowane) Ja grałem. :p Słaby jest, nie umywa się w ogóle. Dla mnie sam motyw asasyna-pirata jest do bani. Nie tylko twoim zdaniem. Nie grałem, lecz widziałem 'Trailer'. Jakoś mi nie przypadło do gustu... Musiałbym zagrać, może wtedy by się coś zmieniło... Mi z wszystkich części AC, podobała się AC I. A jeżeli chodzi o gry przygodowe... hmm... Niech pomyślę... To nie ten typ dla mnie, lecz mógłbym polecić kilka innych gier, może nie z tego gatunku. mimo nie najlepszej grafiki Kuba, jak dla mnie, AC ma genialną grafikę... zależy jakie kto ma porównanie. Nie widzę zbyt różnic między grafikami (EDIT) tej serii. (Koniec EDIT'u) @Gofas3r, udało mi się pograć w ACIII na innym komputerze (za długo sobie nie pograłem, nie miałem długo do niego dostępu), naprawdę fajne. Nie doszedłem za daleko, z powodu podanego w nawiasie, ale sama gra Haythamem mnie już zafascynowała. Edytowane 16 Marzec 2013 przez Monualen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 16 Marzec 2013 Kuba, jak dla mnie, AC ma genialną grafikę... AC II na PS3 ma genialną grafikę? :O Nie tylko twoim zdaniem. Nie grałem, lecz widziałem 'Trailer'. Jakoś mi nie przypadło do gustu... Musiałbym zagrać, może wtedy by się coś zmieniło... Mi z wszystkich części AC, podobała się AC I. @Gofas3r, udało mi się pograć w ACIII na innym komputerze (za długo sobie nie pograłem, nie miałem długo do niego dostępu), naprawdę fajne. Nie doszedłem za daleko, z powodu podanego w nawiasie, ale sama gra Haythamem mnie już zafascynowała. Coś Ci się chyba pomieszało. Najpierw mówisz, że AC III nie przypadł Ci do gustu, a potem mówisz, że jest naprawdę fajny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 17 Marzec 2013 Nie... Mówie o ACIV który ma wyjść... Tam będzie asasyn-pirat ... A co do ACII, to myślałem że chodzi na PC :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gofas3r 0 Napisano 17 Marzec 2013 AC III moze byc ? :D a co to Journey mogl bys opisac troche jaki cel jest tej gry ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach