Gofas3r 0 Napisano 16 Marzec 2013 Jakie macie słuchawki lub głosnik to słuchania muzyki ? :D Ja słuchawki mam HD201 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 16 Marzec 2013 (edytowane) Ja słuchawki mam HD201 Sennheiser HD201, co nie? Mi głośnik zastępuje stacja do iPoda- JBL On Stage III. Gra wyśmienicie, a i ładuje grajka. :p Słuchawki wygrzewam amplitunerem Onkyo TX-SR304E. Jako grajka używam iPod Touch, a podłączam do niego Creative Aurvana Live! (w trakcie rekabligu), a kabel do nich zrobił mi student elektryki z Białego. :p Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Ogólnie sprzęt sprawdza się znakomicie, nie narzekam. :) Edytowane 16 Marzec 2013 przez KubaCzarny123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gofas3r 0 Napisano 16 Marzec 2013 tak sennheiser hd201 :D hehe fajny kabel xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 16 Marzec 2013 hehe fajny kabel xD Nie no, on będzie cały w oplocie, podłączony do membran i jeszcze z wtyczką. :P To takie poglądowe zdjęcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 16 Marzec 2013 Apple Earbuds od iPhone 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 16 Marzec 2013 Apple Earbuds Wywierć dwie dziurki z tyłu + wsadź trochę watoliny i wyłania się góra i dół. Bo w tych słuchawkach tylko średnica gra poprawnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 16 Marzec 2013 Wywierć dwie dziurki z tyłu + wsadź trochę watoliny i wyłania się góra i dół. Bo w tych słuchawkach tylko średnica gra poprawnie... Mówisz o tym cudzie techniki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 16 Marzec 2013 (edytowane) Mówisz o tym cudzie techniki? Cud techniki? Nałóż na głowę Senki HD439, to wyrzucisz te applowskie do kosza. :p Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Drogie, ładne nie znaczy dobre. Sam się o tym kilka razy przekonałem. ;) Edytowane 16 Marzec 2013 przez KubaCzarny123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 16 Marzec 2013 Zawsze jest różnica między takimi małymi i dużymi słuchawkami lol Chętnie bym zakupił ale mój budżet nie przekracza 120zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 16 Marzec 2013 (edytowane) Zawsze jest różnica między takimi małymi i dużymi słuchawkami Nie prawda, NuForce NE-700X zagrają lepiej od Senków HD201, czy gadżeciarskich Beatsów... SoundMagic E10 też zagrają lepiej od tych applowskich. Edytowane 16 Marzec 2013 przez KubaCzarny123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gofas3r 0 Napisano 16 Marzec 2013 Kuba a jakie sluchawki jak bys mial kupowac bys kupil ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 16 Marzec 2013 (edytowane) Kuba a jakie sluchawki jak bys mial kupowac bys kupil ? :D Jakbym miał lepsze źródło (tj. FiiO co najmniej, Xonar DG), to z uwagi na to, że nie jestem audiofilem, (i miałbym tyle kasy) kupiłbym Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. do domu i Shure E500 (ale te niestety bardzo ciężko dostać, chyba ich nie produkują już) na ulicę. ;) Edytowane 16 Marzec 2013 przez KubaCzarny123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skylo 20 Napisano 17 Marzec 2013 Ja mam Razer Black Shark... Żartuje, jakieś gówniane za 3 dychy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 17 Marzec 2013 SilverCrest I USP-210, pamiętają jeszcze II wojnę światową, ale o dziwo nie charczą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patryk0700 7 Napisano 17 Marzec 2013 Głośniczek z Fona :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gofas3r 0 Napisano 17 Marzec 2013 patryk kazdy orze jak moze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik01 18 Napisano 22 Marzec 2013 Ja mam Philipsa SHP2000. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel_bialys 0 Napisano 31 Marzec 2013 Ja mam słuchawki z Hama (taka firma) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholinex 4 Napisano 30 Kwiecień 2013 Bazując na tym, że każde słuchawki zaczęły mi się psuć po około sześciu miesiącach to : Creative Fatality Creative Draco HS-850 A obecnie coś mocniejszego : Sony MDR-RF865RK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach