DiceMan321 21 Napisano 7 Marzec 2013 Zabawa z innego forum. Polega ona na tym że osoba rujnuje marzenia użytkownika powyżej tak jak tu się dzieje: Chcę latać ---------- Nie masz skrzydeł Chce mieć pałac ------ A masz kase Itp. itd. Zaczynamy: Chcę spotkać Ninja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 7 Marzec 2013 A myślisz że on chciałby spotkać ciebie? Chcę mieć portalgun'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unusual_dwarf 47 Napisano 7 Marzec 2013 Za kilkaset/tysięcy lat już ciebie tu nie będzie (chyba). Chciałbym świadomie śnić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 7 Marzec 2013 Za dużo kawki wypiłeś Chciałbym mieć diaxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 7 Marzec 2013 Nie wykopiesz go ;) Chcę być wkurzająca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 7 Marzec 2013 Nie można chcieć czegoś co już się ma Chcę mieć portal do Narnii w szafie :3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 7 Marzec 2013 będziesz miał do środka czarnej dziury Chcę mieć kidmoda na forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 7 Marzec 2013 Już my zadbamy byś nie dostał Chcę mieć zdolności telepatyczne i telekinetyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 7 Marzec 2013 I tak go nie dostaniesz :D Chcę mieć nowy komputer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik01 18 Napisano 7 Marzec 2013 A masz kasę ? Chcę prom kosmiczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 7 Marzec 2013 A masz kasę? Chcę pegaza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1GMac1 4 Napisano 7 Marzec 2013 A która to epoka? :) Chce kompa do GTA IV do 700zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 7 Marzec 2013 Nie w tym kraju. Chcę mieć kolegów ._. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 7 Marzec 2013 To nie siedź tutaj Chcę żeby politycy byli uczciwi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 7 Marzec 2013 To naucz się świadomie śnić, bo w RL nigdy tak nie będzie. Chcę tego samego, co wcześniej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 7 Marzec 2013 To naucz się świadomie śnić, bo w RL nigdy tak nie będzie. Chcę żeby Minecraft przestał w końcu zamulać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik01 18 Napisano 7 Marzec 2013 Kup komputer Daj mi GTA VI ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 7 Marzec 2013 Daj to był chiński sprzedawca jaj Chcę żeby w końcu zrobili STALKER 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 7 Marzec 2013 (edytowane) Myślisz, że im się chce robić? Chcę małego pingwinka! EDIT: Czemu mi wkleiło jakies report Avasta? Edytowane 7 Marzec 2013 przez KristoforoH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 7 Marzec 2013 Masz starego :D Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Chcę zdać dobrze maturę w tym roku! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 7 Marzec 2013 I tak nie zdasz Powodzenia :D Chcę pisać posty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crafted 3 Napisano 7 Marzec 2013 Zawołam Mofixil'a huehuehue :D Chcę mieć mniejsze lagi na kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 7 Marzec 2013 (edytowane) To sformatuj C: Chcę być jednorożcem Edytowane 7 Marzec 2013 przez lkuszal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 7 Marzec 2013 Ale nie masz rogu! Chcę być jak DiceMan321 i pisać takie poprawne zdania! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 7 Marzec 2013 Ale nie stać cię na szkołę Chcę być dyktatorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach