Nuk0r 43 Napisano 5 Marzec 2013 (edytowane) Witajcie drodzy użytkownicy! Jak zapewne możecie się domyślić po tytule- planuję zrobić konkurs, w którym to my, użytkownicy forum, wybierzemy zwycięzców w pewnych kategoriach. Najpierw przez określony czas będę przyjmował kandydatury, po czym zrobię ankietę z podanymi przez Was osobami. Kandydatury piszcie oczywiście w tym temacie. Oto kategorie: 1. Ulubiony administrator. 2. Ulubiony moderator (wliczając w to użytkowników z grupy "Retired Mod") (tu miał być redaktor, ale sami wiecie jak to z nimi jest) 3. Najbardziej lubiany użytkownik: 3.1 Płci żeńskiej(niby pań niedużo, ale niechaj pozostanie.) 3.2 Płci męskiej 4. Największy spamer (dla niektórych będzie to w jakiś sposób równoznaczne z najbardziej nielubianym) 5. Ulubiony zbanowany. 6. Największy troll 7. Najlepszy tekst. Zatem, zapraszam do typowania osób do poszczególnych kategorii. Jeżeli według administracji temat w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum, proszę o jego usunięcie. O, byłbym zapomniał- nadsyłanie kandydatur macie do (14.03) przyszłego czwartku . Wtedy zrobię ankietę która będzie trwała do (17.03) niedzielnego popołudnia, i ogłoszę wyniki. Oczywiście do ankiet wejdą powiedzmy 4 osoby z największą ilością głosów. Za pomysł dziękuję Zampie i po części HardKamilowi. PozdrawiamTa swego rodzaju rywalizacja przyda się użytkownikom, nie widzę w tym nic złego. Ale jeśli temat zamieni sie w dyskusję, że tylko zeulon zasługuje na wygraną, do tego we wszystkich kategoriach, wtedy usunę. :) Aha, poprawiłem daty, gdyż zamiast marca podałeś luty. Dodaj jeszcze kategorię: ulubiony zbanowany. :p //swajnerna prośbę swajnera dodaję kategorię :) oczywiście w tym temacie nie zamierzam głosić jego prawd, możecie głosować spokojnie. Edytowane 5 Marzec 2013 przez Nuk0r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 5 Marzec 2013 Hmm... Nie wiem do jakiej kategorii się zgłosić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 5 Marzec 2013 (edytowane) 1.- 2. Atexor 3.1 Strzyga 3.2 Atexor 4. Pilip Games Edit: Aaaa, tu chodzi o zgłaszanie kandydatury. ;_; Edytowane 5 Marzec 2013 przez KubaCzarny123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 5 Marzec 2013 Mamy zgłaszać swoje kandydatury, czy mamy robić tak jak Kuba zrobił? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 5 Marzec 2013 Chodziło mi o zgłaszanie kandydatur tak jak to napisał kuba. Skromność chyba nie pozwoli wam napisać samych siebie, czyż nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoyGaming 3 Napisano 5 Marzec 2013 Atexor (Mod) swajner (Admin) Ewelina (Płeć żeńska) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 5 Marzec 2013 No tak, toż to racja. No to podam swoje propozycje :) 1. Swajner, najwięcej robi, nie mam pojęcia czemu borsuk ma tą rangę. 2. Woozie 3. Najbardziej lubiany użytkownik: 3.1 Strrzyga (mam nadzieję, że dobrze napisałem nick :D) 3.2 Elros Unusual_Dwarf 4. Mimo tego, że lubiany to: KaoPL :) 5. Skate Koliva (czy jak tam się jego nick pisało_ 6. ja Zampa? Chociaż nie wiem 7. Kurczę, było coś tam "najlepszy apddata, bendom gury i rzeki bo to adventure appdata" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unusual_dwarf 47 Napisano 5 Marzec 2013 1. Swajner. 2. Adeo, Swaj, Woozie, kogo wybrać... Dobra, Adeo, bo z nim najwięcej jak na razie rozmawiałem, no i te chwile na spleef. EDIT: Sorry, tu chodzi o forum, więc Atexor. Woozie też dobry, ale mało się udziela :D Chyba, że w forumowym pręgierzu. 3.1. Strrzyga 3.2. Gdyby był nim Atexor, to bym napisał... A tak to... Nuk0r 4. KaoPL 5. Matejss (chociaż ekipa rp też była fajna) 6. Zampa 7. Kiedyś znajdę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 5 Marzec 2013 1. Swajner 2. Mofixil. Najbardziej skubany wredny z charakteru o dobrych intencjach (poza mną) człowiek jakiego znam :_ 3.1. Nie mogę, bo są 2 panie, które tu bardzo lubię i wybierając jedną, druga by mnie zabiła, a sam nie wiem która lepsza ;( 3.2. Tylu ludzi, a tylko jedno miejsce. Kiedyś wybrałbym Dex3r'a, ale go już nie ma. Obecnie wybrałbym Unusual_Dwarf'a, mimo tego iż zielony, bo dopiero świeżo upieczony ;), a jeżeli nie można go dać to Kao_PL :) 4. Ja ._. Greenblind 5. Skate Koliva, czy matejss, Skate, czy matejss. O rany... Wybieram... Skate! Matejss był w porządku, ale tylko na mcsv, bo na forum go pamiętam tylko jako trolla ;(. Swoją drogą z chęcią chciałbym, aby Skate i reszta "starej ekipy" - Mof, Dex3r, Becik, Asgaroth, Matejss, Hu*anek (chyba tak się pisało?) i inni. EDIT: Skoro są nowe kategorie, to dodaję nowe pozycje ;p 6. Matejss 7. "Fajne Będa rzeki i gury najlepszy appdata czytli adventure appdata" Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. ew. gdzieś "Atexor jest fajny" gdzie ktoś gdzieś napisał. Chyba nawet pobija powyższe. Tak śmiesznego wpisu jeszcze nie czytałem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zampa2 35 Napisano 5 Marzec 2013 (edytowane) Nie, nie, nie, nie i jeszcze raz nie! Spytałeś się chociaż o zgodę na wykorzystanie pomysłu? ;_; Also: [ciach] Ty już wiesz! Atexor i tak wygra Edytowane 6 Marzec 2013 przez Zampa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strrzyga 20 Napisano 5 Marzec 2013 (edytowane) 1. ...swajner! 2. No weźcie no, jak tu zdecydować między Atexorem a Unusual_dwarfem? :x ...Atexor :> 3.1 Ewelina_70 3.2 Unusual_dwarf! 4. No jasne że Atexor :D z tym, ze lubiany <--- : * 5. [ciach] - nie piszemy tu o panu Z. Wybacz. I uzupełnij jeszcze 2 następne kategorie jak możesz. Atex ;) W takim razie nie mam ulubionego zbanowanego! 6.[b]Zampa[/b]? 7. [b]"Człowiek w świecie, pingwin w necie"[/b] :3 A skoro jest ulubiony użytkownik, to może dać też nielubianego? :> Edytowane 7 Marzec 2013 przez Strrzyga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 5 Marzec 2013 (edytowane) 1. Brak 2. Atexor 3.1 Ewelina_70 3.2 Unusal_dwarf 4. Elros ;_; 5. MaciusSliczny [ciach] Elros 6. Zampa 7. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Tak jak u Strrzygi. Pan Z nie istnieje tutaj. Dodaj także (jeśli chcesz) odpowiedzi-kandydatów do dwóch następnych kategorii. Atex ;) Pokolorowałem Twój tekst, bo tak jakoś dziwnie się to czyta. ;_; Zeulon istnieje, masz dowód. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Trochę zmieniłem, przeanalizowałem plusy i minusy. Edytowane 6 Marzec 2013 przez KubaCzarny123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EniuuuPL 43 Napisano 5 Marzec 2013 No nie kochają mnie! :C Wiedziałem I tak cię kochamy :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strrzyga 20 Napisano 5 Marzec 2013 [b]EniuuuPL[/b] kandyduj na użytkownika z najśmieszniejszym nickiem, zawsze jak go czytam to chce mi sie śmiać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zampa2 35 Napisano 5 Marzec 2013 (edytowane) EniuuuPL kandyduj na użytkownika z najśmieszniejszym nickiem, zawsze jak go czytam to chce mi sie śmiać :D Najśmieszniejszym? Prędzej najmniej oryginalnym. Edytowane 5 Marzec 2013 przez Zampa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 5 Marzec 2013 Miałem dodać kategorię nielubianych, ale tu chyba nie ma zbytnich kłótni. PS dodam kategorię "Największy troll" oraz chyba "Najlepszy cytat" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik01 18 Napisano 5 Marzec 2013 1. Ulubiony administrator: Swajner 2. Ulubiony moderator (wliczając w to użytkowników z grupy "Retired Mod"): Atexor :P 3.1 Płci żeńskiej(niby pań niedużo, ale niechaj pozostanie.): Oj, Strrzyga czy Ewelina_70.. Strrzyga 3.2 Płci męskiej: Unusual_Dwarf 4. Największy spamer (dla niektórych będzie to w jakiś sposób równoznaczne z najbardziej nielubianym): yyyy... eeee... 5. Ulubiony zbanowany: yyyy... eeee... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 6 Marzec 2013 Wszystkie wpisy związane z Zeulon'em zostały usunięty/zedytowane. Nie piszemy o kimś, kto nie istnieje na forum forum, w sensie nie ma konta pod tą zakładką: forum.minecraft.pl/user/ Następne będą nagradzane warn'ami. Swajner o coś prosił modyfikując pierwszy post, a chcąc uszanować jego wolę, a także aby konkurs nie był przedwcześnie zakończony/anulowany, to wyręczam "łagodniej" swajner'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 6 Marzec 2013 (edytowane) 1. Ulubiony administrator. ​Swajner2. Ulubiony moderator Unu bo Atex nie lubi pana Z.3. Najbardziej lubiany użytkownik: 3.1 Płci żeńskiej​ Ewelina3.2 Płci męskiej ja Zeu Unu4. Największy spamer: ja Elros5. Ulubiony zbanowany. Elros6. Największy troll Zeulo FSM chwilowo brak pomysłów7. Najlepszy tekst. czasem 1+1=69, ale to już wyższa matma Mały edit z racji zbanowania Elrosa i napisania epickiego tekstu na sb przez Atexa Edytowane 7 Marzec 2013 przez Miloszu_xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 7 Marzec 2013 (edytowane) Miloszu, gdzie znalazłeś ten cytat, bo jakoś znajomy mi się wydaje a nie mogę znaleźć ._. EDIT: Ja to napisałem :O? To byłem chyba na haju, czy co Edytowane 10 Marzec 2013 przez Atexor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 7 Marzec 2013 To chyba z shoutbox'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 8 Marzec 2013 Taaaaak, sb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 10 Marzec 2013 (edytowane) Przypominam o plebiscycie. Czas na składanie kandydatur macie do czwartku. Do wszystkich- nie trollujcie. Affib, od kiedy to green jest kobietą? Druga sprawa- rozumiem majestat zeulona, ale w tym plebiscycie nie ma dla niego miejsca. Można go ew. zgłosić do kategorii ulubiony cytat i żadnej innej. Edytowane 10 Marzec 2013 przez Nuk0r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 10 Marzec 2013 (edytowane) 1. Ulubiony administrator: Arbus_PL 2. Ulubiony moderator: Mofixil 3.1 Płci żeńskiej: GreenBlind TwistedFukers 3.2 Płci męskie:j Atexor(?) 4. Największy spamer: Atexor 5. Ulubiony zbanowany: Siarczek 6. Największy troll: Hulanek/Zaritor //Skoro Green to nie kobieta (tak naprawdę jest kobietą, używa programów do zmiany głosu) to wstawiam TwistedaFukersa (jakoś tak pisało się ten nick...) Edytowane 11 Marzec 2013 przez affib's Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 12 Marzec 2013 (edytowane) Przypominam o konkursie. O, mogę mieć w weekend lekkie problemy z ogłoszeniem wyników, ale postaram się je jednak opublikować. @down Satysfakcja ze zwycięstwa. Nie wiem, rang na forum raczej nie będzie, nawet o tym z nikim nie rozmawiałem. Edytowane 12 Marzec 2013 przez Nuk0r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach