Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Polakos

[W budowie]Kolejny zamek

Rekomendowane odpowiedzi

Polakos    4
Witam

Przedstawiam wam zamek który jest w budowie.
Jako iż poprzedni nie wyszedł mi aż tak źle, postanowiłem zbudować (po bardzooooooo długim planowaniu) większą wersję.
Jakby co do jego budowy wykorzystuje i będę wykorzystywał WE bo przy takich wielkościach bym nie wytrzymał psychicznie przy kopiowaniu elementów.
Zamek ten zamierzam skończyć jeszcze do następnej niedzieli.

PS. Przy kopiowaniu prawej na lewą stronę frontowego muru nieco się poprzekręcały schodki więc polecam nie oceniać budowli(chociaż nie ma co jeszcze oceniać bo wszystko w budowie :) ) na tą chwile patrząc na lewą stronę :D

SS:
DKfiTFr.png

mkZ2soI.jpg

CQfi6Xk.jpg

Zapraszam do komentowania. :) Edytowane przez Polakos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hah, jeszcze ten fruwający kamień po robocie World Editem :D

Gdzie budujesz te projekty swoje? Na singleplayer, na naszych serwerach? Byłeś na aliquam?

Fajnie budujesz te zamki, dbasz o szczegóły i chyba nadajesz im nieregularnych kształtów (oprócz kopiowania jednej strony na drugą).

Podoba mi się, czekam na więcej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Polakos    4

Gdzie budujesz te projekty swoje? Na singleplayer, na naszych serwerach? Byłeś na aliquam?

Buduje na singlu a co do aliquam to najpierw trzeba mieć premium ;) (ale już od jakiegoś czasu planuje kupić i może w tym miesiącu będę miał)

A tak w ogóle to dzięki. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

No no no, zamek naprawdę bardzo fajny. Kupuj jak najszybciej premium i będziesz śmigał na Aliquam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SwogPL    0

No,no.... Świetna robota ;) Znów śliczny zameczek :) Jedno co doradzę, to mógłbyś pod koniec go podświetlić i otoczyć drzewami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Polakos    4

Dzieki :)

Jedno co doradzę, to mógłbyś pod koniec go podświetlić i otoczyć drzewami.

Od początku to planowałem i na pewno zrobię. :p

Dodaje nowe screeny :D :

8gNFa42.png

1xgCcSK.png

otauxpv.png

r2RrM5v.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Polakos    4
Dzięki. :) Co do zamku to prace nad nim są wstrzymane od czasu umieszczenia tu ostatnich screenów. :/ Może w piątek zacznę znowu go budować bo aktualnie mam mały problem z komputerem. P.S Poszukuję osoby która dobrze (a nawet lepiej) zna się na World Painterze i potrafi tworzyć realistyczne góry i wyspy.Jeśli taki ktoś się znajdzie to niech pisze w tym temacie albo na PW (chociaż wolałbym na PW by tu offtopu nie robić).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...