Nuk0r 43 Napisano 22 Październik 2011 (edytowane) '11 jakieś pytania?<TEN POST BYŁ GIMBUSIARSKI, WIĘC GO USUWAM> Edytowane 28 Luty 2013 przez Nuk0r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 26 Luty 2013 był kiedyś już mój przywitaj się, ale to w sierpniu '11 jakieś pytania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 26 Luty 2013 Czym się na co dzień interesujesz? Ile masz lat? Imię? Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. , czy Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 27 Luty 2013 siatkówka, mecze polskiej reprezentacji w piłkę nożną i siatkową, kostka rubika, zachowania moich rówieśników. 15. Wojciech. Obrazek drugi, ścisłowiec :d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 27 Luty 2013 Czy byłeś/Jesteś w ZHP? jakie lubisz książki? Dusza towarzystwa czy samotny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 27 Luty 2013 nope fajne/sf trudno powiedzieć, raczej w stronę samotności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 27 Luty 2013 "kejtli" czy "trynamer"? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 27 Luty 2013 Witamy się raz, połączyłem ten temat z tamtym starym... Buahahahaha!!! Ale jestem zły... Raz i tylko raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 28 Luty 2013 kao caitlyn bo jest ranged ad carry ma najwyższy base range poke escape wardy... a trynda to shit, meele adcarry ssą w obecnej mecie swajner, tamten post był taki niedojrzały, musiałeś :< ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 28 Luty 2013 Kiedy zagrasz ze mna w lola ;3? Wolisz Dariusa czy Varusa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 28 Luty 2013 Sona czy Lux? : > Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zampa2 35 Napisano 28 Luty 2013 Życie czy League of Legends? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 28 Luty 2013 kao caitlyn bo jest ranged ad carry ma najwyższy base range poke escape wardy... a trynda to shit, meele adcarry ssą w obecnej mecie swajner, tamten post był taki niedojrzały, musiałeś :< ? A ja na niego głosowałam, bo myślałam, że jest fajny a tu co... Tak. Mój pierwszy post bez używania emotek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 1 Marzec 2013 monu- porównujesz offtanka i ad carry, ale osobiście wolę varusa kao sona do poke setupu i strong teamfightów, luxanna jak masz zamiar zniszczyć przeciwników na linii zampa życie, mam przerwę od lola. ewelina- dafuq? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unusual_dwarf 47 Napisano 1 Marzec 2013 Cześć, Nuk0r. Co tobie się podobało w lolu i dlaczego opanował twój mózg? Przeniesiesz się na planetside? Jaką frakcję wybierzesz? Jak długo układasz kostkę rubika i jakie rodzaje? Twój najlepszy czas? Jaką metodą? Jakiej firmy kostka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 1 Marzec 2013 Unus: lol był dla mnie odskocznią od mc i grałem weń z przyjaciółmi. Nie wiem, może. Zaciekawiła mnie opisana rozgrywka 38 sekund 3x3 zwykłą. Type C witEden. Mam zamiar zakupić dayana (zhanchi bodajże) który nie ma naklejek a kolorowy plastik. Układam narazie dość mocno zmodyfikowanym lbl'em. Jak czas spadnie poniżej pół minuty - zaczynam uczyć się Friedricha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 3 Marzec 2013 bump. pytania mile widziane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unusual_dwarf 47 Napisano 3 Marzec 2013 1. Czy taki troll-charakter masz też poza internetem? 2. Jakim cudem LBL'em zrobiłeś czas 30+ sekund? Ja mam taki Fridrichem. 3. Jaką klasę najbardziej lubisz w Team Fortress 2? 4. Jesz wungiel? 5. Ulubiony tryb w TF2? 6. Gdzie mieszkasz? 7. Jakie książki sci-fi lubisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 3 Marzec 2013 1. nie wiem, może mam, ale to tłumię w sobie, bo internet jednak daje większą odwagę. 2. 40 spokojnie. jest jednak zmodyfikowany bo po ułożeniu drugiej warstwy i krzyża żółtego nie robię środków przy krzyżu, ale robię to- przypomina trochę rybę (Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. ) na żółtej ściance, a potem robię algorytm R U R' U R 2U R'= wychodzi mi żółta ściana. Nie będę się dalej rozpisywał, chcesz dowiedzieć się jak- ts najlepiej. 3. spy 4. jym ale cuś zymby mam czorne ;//// 5. coś takiego z pchaniem wózka, bo mogę robić serie stabów 6. rawa mazowiecka 7. sci-fi/fantasy, głównie zagraniczne. nie mam ulubionych autorów ale w miarę przyjemnie czytało mi się serie książek o tytule "zwiadowcy" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 6 Marzec 2013 Ten temat jest od zadawania pytań, zatem to róbcie. Tako rzecze nukor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 4 Kwiecień 2013 BUMP DOGS jestem gotowy na fale butthurtu i wychwalania mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unusual_dwarf 47 Napisano 5 Kwiecień 2013 Komuś jesteś posłuszny w PlanetSide? Kiedy w końcu wyjdzie HL3? Czy Welwet nauczy się liczyć do 3? Jak myślisz, ile zajmie nam lat przejście do cywilizacji typu 1 i 2? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach