Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Dell19999

Odbanowanie mnie na serwie ( dell19999)

Rekomendowane odpowiedzi

Dell19999    0

Zostalem zbanowany za to iz wypilem mixtury na zwiekszenie skoku , ktore dostalem od jakiegos gracza na spawnie lecz gdy sie okazalo takiej mixtury nie ma .Mam swiadkow ktorzy widzieli ze pilem owe mixtury (zuzia3498) (FilipDobies i dlatego porsze administracje o odbanowanie mnie bo jestem nie winny .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
Napisano (edytowane)

Dżizas. O ile na serwerze nie ma wgranego pluginu (a chyba nie ma) miksturę na zwiększony skok da się otrzymać poprzez stworzenie jej na singlu i przerzuceniu na multi. Można taki efekt otrzymać też wykorzystując łatwą do zrobienia miksturę kochanego nodusika.

Edytowane przez lkuszal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154

wypicie mikstury, której nie ma level +10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nieznana;p    0

Tak , prawda widziałam jak dostał to miksture sama probowałam ją złapać . Niestety nie udało mi się , a złapał ją Gracz Dell19999 , Widziałam jak ją pił , i nie miał nodusa , poprzez naszego kochanego skaypa  , dał mi współdzielenie , na minecraft.pl oczywiscie i nie widziałam nic , związanego z nodusem , nawet mi pokazywał , jego .minecraft (Tak zwany folder plikow minecrafta... ) i nie widziałam nic :) o nodusie więc jestem za aby go odbanować , Moim zdaniem najkrócej 5-6 dni :) Ale to jedynie swajner zadecyduje :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner

Nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...