Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Unusual_dwarf

Dystrykt Corsmia

Rekomendowane odpowiedzi

Corsmia będzie moim kolejnym futurystycznym projektem.

Możliwe, że kiedyś połączę Corsmię wraz z Ekologicznym Futurystycznym miastem (inny projekt), aby powstał jeden duży projekt, ale nie wiem czy style będą się zgadzały, ponieważ buduję inaczej niż kiedyś.

corsmia11_4927295.jpg

Skromny opis, bo w sumie nie wiem, co więcej by tu napisać. Obecnie buduję wieżę, może apartament/wieżowiec. Jak już teraz można zobaczyć nie będzie on miał prostego kształtu, okien na całych długości, jakie zwykle są w wizjach graczy. Postaram się wykorzystać cały swój potencjał do zrobienia czegoś oryginalnego, ze szczegółami, dużego (więc będę używał WE. Jak na razie mało go używałem w projektach) i zapierającego dech w piersiach.

Czy mi się uda, tego nie wiadomo.

Możliwe, że jest to projekt budowany na rangę Architekta na serwerze Aliquam.

Link do projektu na Planetminecraft:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SwogPL    0

Wygląda fajnie, czekamy na projekty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aktualizuję trochę projekt (czyli prawie nic) i wstawiam nowy obrazek.

Dzięki, Swog :) Chętnie też przyjmę krytykę i ocenę, co jest źle, co wstawić itp.

7f8xyu.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SwogPL    0

No, teraz to naprawdę świetnie wygląda :) Nie wiem co to zbytnio jest(futurystyczne coś ;d) ale ja bym połączył to z jakąś wiszącą w powietrzu platformą(w tym stylu) oraz na drugim boku tej platformy taką samą wieżę. Do tego jakiś wypasiony statek :) Takie jakby miasto ze star warsów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odświeżam z racji nowej zawartości.

Buduję już jeden z budynków miasta i rozplanowałem sobie jego fragment na miniaturce.

jgi4ii.jpg

7on50m.jpg

Miniaturka może niewiele mówić, bo ma trochę przejść, platform i budynków z tyłu. Bardzo podoba mi się planowanie miasta, nigdy nie planowałem projektów, ale niestety ciężej jest z motywacją, aby to zrobić :D

Myślę, że dobrze będzie najpierw zrobić kształt platform i chodniki, a potem się zabrać za budynki i szczegóły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...