djkostek 1 Napisano 12 Maj 2011 siema jestem nowy wiec nie mam pojecia jak sie wchodzi na serwer freebuild czy ktos moze mi pomoc??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nwichert 9 Napisano 12 Maj 2011 Włącz Minecraft, kliknij "Multiplayer" wpisz "s1.minecraft.pl" po czym wciśnij przycisk connect? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marasek1997 2 Napisano 12 Maj 2011 A jeśli masz Pirta to nie masz tu czego szukać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djkostek 1 Napisano 12 Maj 2011 Włącz Minecraft, kliknij "Multiplayer" wpisz "s1.minecraft.pl" po czym wciśnij przycisk connect? ja probowalem ale pokazuje mi sie Failed to login: bad login Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość affib Napisano 12 Maj 2011 ja probowalem ale pokazuje mi sie Failed to login: bad login To masz pirackiego Minecrafta i nie zagrasz na tym serwerze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djkostek 1 Napisano 13 Maj 2011 To masz pirackiego Minecrafta i nie zagrasz na tym serwerze a jak sciagnac (ewentualnie kupic) pelnego minecrafta i za ile???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nwichert 9 Napisano 13 Maj 2011 minecraft.net - 60 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Galahad233 0 Napisano 13 Maj 2011 najlepiej kupić na allegro gift code Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borsuk 80 Napisano 14 Maj 2011 @GalahadZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
djkostek 1 Napisano 24 Maj 2011 czy moglibyscie mi napisac w punktach od samego 0 jak dobrze zainstalowac pelna wersje???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
the4dk 1 Napisano 7 Czerwiec 2011 Podepnę się do tematu, bo też mam taki problem. Przy próbie połączenia z serwerami minecraft.pl dostaję Bad Login. Mam wersję oryginalną - klient 1.6.6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lord Papajos 3 Napisano 12 Czerwiec 2011 Sprawdźcie to w poradnikach na tym forum, tam macie wszystko ładnie napisane.Pozdrawiam,Papajos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach