Xaanue 0 Napisano 23 Luty 2013 (edytowane) Do zamknięcia Edytowane 25 Luty 2013 przez Xaanue Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TheMatias Napisano 24 Luty 2013 Ładne, ale za mało. Zrób mozże jakiś las, kort tenisowy, plac zabaw. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MineFill01 minecraft 1 Napisano 24 Luty 2013 poeiem jedno zajeb*scie mało musisz cos dodac :(( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
castro12321 179 Napisano 24 Luty 2013 Domek jest ok, jednak zbuduj kilka budowli więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xaanue 0 Napisano 24 Luty 2013 (edytowane) Już się wziąłem za budowe hali basenowej! PS. Matias! Jestem z rumii :D Edytowane 24 Luty 2013 przez Xaanue Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duku003@gmail.com 1 Napisano 24 Luty 2013 Trochę z mało jak na Familiara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xaanue 0 Napisano 24 Luty 2013 Zapraszam do mnie na dzialkę! basen otwarto! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach