Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
ShoyGaming

Jeb Planuje wprowadzić ciekawą propozycję. Co o tym sądzisz?

Rekomendowane odpowiedzi

ShoyGaming    3
Napisano (edytowane)
Jeb zaproponował ciekawą nowosć! Po deszczu wyrastać będą kwiatki! Jednak ma to swoje minusy, po każdym deszczu musimy kosić pole z kwiatków :D . Ale co wy o tym sądzicie?

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Edytowane przez ShoyGaming

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zampa2    35

Może na przyszłość dołączaj jakieś źródło, co? Równie dobrze mogę sobie krzyczeć, że rząd zaproponował nową konstytucję i zniesie wszelkie podatki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ShoyGaming    3

Może na przyszłość dołączaj jakieś źródło, co? Równie dobrze mogę sobie krzyczeć, że rząd zaproponował nową konstytucję i zniesie wszelkie podatki.

Ależ proszę już to zmieniam. Dzięki za poradę! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Drops99full    0

Fajna sprawa na SkyBlockach.

Na survivalu... z jednej strony dobrze, a z drugiej już nie najlepiej.

Nieograniczony czerwony i żółty barwnik, ale tak jak powiedziałeś po każdym deszczu trzeba będzie usuwać kwiaty więc trochę denerwujące.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ypsilon    2

A co z serverami? Takie nagłe pojawianie się kilkuset kwiatków na mapie będzie troche lagowało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
:o Historia znana była jak zaczynałem swoją przygodę z mc... Półtora roku temu... Popatrzcie może na datę tweeta?
Co do serwerów o jaki normalny serwer publiczny jest zasilany vanillą? Nie wiem jak z CanaryMod'em itp., ale z api bukkita mógłbym napisać i opublikować plugin na BPL 10m po wydaniu relase'a ;-; Pewnie i tak zostałbym uprzedzony, a po tygodniu byłoby na to już 30 różniących się jedynie dev'em pluginów ;_; Dev essentials'a z pewnością by to zaimplementował, a chyba z 80% serwerów go używa. Zresztą problemem nie były by lagi, a zawalanie terenu, który ma być taki jaki jest. One nie pojawiły by się na każdym załadowanym chunku jednocześnie, a jak nawet, to ram potrzebny do uruchomienia czystej vanilli rezerwuje po załadowaniu wystarczającą ilość na event replace'ujący do ok. 800 bloków, 2000 ze zwiechą. Wątpię, aby jakiś serwer, na którym jest ilość graczy potrafiąca załadować tyle tysięcy chunków nie była zasilana bukkit'em/c,m,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Ktoś tu znalazł odkop. Wiadomo jakie są kwiatki i na razie z nimi Mojang nie planuje zrobić zmian (przynajmniej o tym nie mówi).

Jedyna z nowości, to że w jednej z grach, co robił Mojang został umieszczony screen z domkiem, który jako dach miał... bloki strzechy/sianka. Można po tym wnioskować, że będzie w 1.6 - prawdopodobnym mod update i będą (może) konie, ale to już moje spekulacje (poza pierwszą częścią zdania).

Temat zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...