ixhge 10 Napisano 19 Luty 2013 Jeżeli nie znacie tej gry to trudno. Polega ona na tym, iż osoba nas poprzedzająca prosi o jakiś obrazek, np. Ed'a z kreskówki Ed, Edd i Eddy. Druga osoba wkleja obrazek z tą postacią i prosi o swoją rzecz. Tak więc zacnie proszę o BMW M3 GTR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strrzyga 20 Napisano 19 Luty 2013 W pięknym, męskim kolorze, oto i on (chyba, bo taki wynik miałam w gugle grafika a z tym bywa różnie) chce banana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 19 Luty 2013 Proszę. Ja chcę Fantom Killer'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 19 Luty 2013 (edytowane) Lap! A ja chcę obrazek sprawności Domownik :) Edytowane 19 Luty 2013 przez Ewelina_70 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 19 Luty 2013 Ja bym chciał two girls one cup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 19 Luty 2013 Karkoon, ale oryginalna wersja? @Ewelina nie chodziło mi o takiego Fantom Killer'a :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 19 Luty 2013 Chodziło mi o dziewczyny i kubek, ale to też można uznać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gofas3r 0 Napisano 16 Marzec 2013 po prosze o obrazek Mario :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 30 Marzec 2013 trzymaj! Ja chcę... Gumę do żucia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 30 Marzec 2013 Ja chcę alicorna :3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hgorski6 19 Napisano 30 Marzec 2013 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Ja chcę jakiegoś śmiesznego demota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 30 Marzec 2013 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Proszę. :3 Chcę tęcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 30 Marzec 2013 w końcu jest "Tęcza" ;) chcę panoramę Zabrza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 30 Marzec 2013 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Chcę mistycznego goryla siedzącego na latającym drzewie, w tęczowych spodniach, z kataną na plecach i w orkowym hełmie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidpomaga 0 Napisano 18 Lipiec 2013 nie ma. Chce?.. Nicość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarowy7 11 Napisano 18 Lipiec 2013 " " Masz tu nic :) Chce creepera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidpomaga 0 Napisano 18 Lipiec 2013 crepper masz :d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrad11901 25 Napisano 18 Lipiec 2013 (edytowane) Eee... Gdzie ten Creeper??? To może ja: Chcę... Loda! Edytowane 18 Lipiec 2013 przez konrad11901 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aziz 2 Napisano 18 Lipiec 2013 Pfff. A może jabłko? najlepiej trzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 18 Lipiec 2013 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Chcę wodę utlenioną oprawioną w ramki z cisowego drewna, powieszoną nad kominkiem. Tak, to ma być OBRAZEK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 18 Lipiec 2013 Oby ma praca została doceniona... [spoiler] [/spoiler] Chcę... zombie endermana na różowym jednorożcu, z młotem Thora w ręce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aziz 2 Napisano 18 Lipiec 2013 Powiadasz? Chcę...sweet focię na marsie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 18 Lipiec 2013 @up Fluffle Puff ;__; Ale ona jest alicornem :F Wiem, słabe :F [spoiler] [/spoiler] Chcę zielonego pegaza z karabinem maszynowym przyspawanym do kopyta, lecącego na miotle omnibus 5000 (czy jak to się nazywało), na tle wybuchu supernowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WokiPL 22 Napisano 18 Lipiec 2013 fioletowy ork (trzymajacy maslo kakaowe w palcach lewej stopy) lecacy w towarzystwie dreamlinera. na tle puszczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 18 Lipiec 2013 Dopiero zaczynam się bawić zaawansowaną grafiką: Chcę uśmiechniętą Tomoko Kuroki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach