Nuk0r 43 Napisano 18 Luty 2013 (edytowane) Nick w grze: Nuk0r Wiek: 15 Doświadczenie (od której wersji grasz): Alpha 1.0.2, przed netherem napewno Screenshoty budowli:http://scr.hu/0e8t/wqusn Z góry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie podania. @jakiś hejter nie, nie żartuję... co w tym śmiesznego? Edytowane 19 Luty 2013 przez Nuk0r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 18 Luty 2013 Szczerze mówiąc pisząc spodziewałem się budynku w style Zeulona A żeby dostać rangę musisz mieć coś na działce No przecież to kościuł krula kościół króla zeulona! /torres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
castro12321 179 Napisano 18 Luty 2013 A działka pusta. Niestety, ale ze względu na uczciwość innych graczy wolę mieć pewność jak budujesz. Zbuduj coś na działcę u siebie i zobaczymy. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TheMatias Napisano 18 Luty 2013 (edytowane) "Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie podania." WTF? Żartujesz, co nie? Po co te komentarze? //Franiu Edytowane 21 Luty 2013 przez FraniuPL Niepotrzbne komentarze w podaniach innnych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 19 Luty 2013 Zobrazuję Ci to z matematycznego punktu widzenia. Dla mnie to logiczne jest nawet po polsku, ale jak po polsku nie rozumiesz to masz w języku matematycznym uproszczonym: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 19 Luty 2013 budynek musi od razu powalać na kolana i powodować mimowolne opadnięcie szczęki oglądającego? Jeśli tak to będzie ciężko, brak WE powoduje kilkaaaaaaakrotne zwiększenie ilości pracy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 19 Luty 2013 Z całym szacunkiem, ale wiele ludzi zdobyło na serwerze rangę bez potrzeby użycia world edita ;) Sam nie umiem się bez niego obejść, ale powinieneś dać radę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
castro12321 179 Napisano 20 Luty 2013 Nie. Nie przyjąłem dlatego, że masz pustą działkę. WE nie ma tu nic do rzeczy. Musisz pokazać nam swoje umiejętności u nas na serwerze. ;) Chociaż pamiętam, że grałeś u nas (chyba) kiedyś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MineFill01 minecraft 1 Napisano 24 Luty 2013 widzialem niezle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 2 Marzec 2013 (edytowane) Na mojej działce widnieją już dwa projekty: W połowie ukończony mały pałacyk oraz (pisownia orginalna) gurski dom wolfganga szopena 1834. Pozdrawiam i liczę na jak najlepsze oceny. Edytowane 2 Marzec 2013 przez Nuk0r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franiu 41 Napisano 2 Marzec 2013 Na ten moment odrzucono. Dodaj jakąś zieleń oraz kilka ładnych budowli, oraz urządź ten domek w środku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 10 Marzec 2013 Na ten moment jestem gdzieś w 40%. Muszę jeszcze skończyć sam budynek, dorobić wnętrza i zrobić jakieś ładne parki dookoła niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach