KubaCzarny123 47 Napisano 30 Lipiec 2013 Po co mi statystyki i techniczne informacje, jak nie raz widziałem gości z 10. gwiazdkami za służbę, którzy wymiatają na lewo prawo i do przodu F2000. Tąpnięte z HTC One S za pomocą Tapatalk 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 30 Lipiec 2013 Wciąż F2k i F2k, osobiście sam bardzo lubie ten belgijski karabin z czekolady tak samo jak słabiutkiego AUGa, problem jest taki że żadne z nich nie robi czegoś zdecydowanie lepiej od reszty, by jakkolwiek wyróżnić się z grupy. CQC? FAMAS to ściana pocisków która powyżej 5 metrów (i 1, góra 2 przeciwników) się nie nadaje i dużo efektywniejszy byłby jako broń miotana, do jakichś 40m koksi AEK971 z lepszą celnością i wyższym ROFem, dalej mamy M416 który po nadmiarze buffów oferuje brak odrzutu i prędkość przeładowania na poziomie pistoletu, ogólnym koksem w stawce jest M16A3 które absolutnie każdy kocha, na dalszy dystans możemy się uprzeć na L85A2 (który pod każdym względem jest lepszy od AK74M) lub G3A3. A AN94 jest ogółem awesome wszędzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WokiPL 22 Napisano 31 Lipiec 2013 Nie chodzi tu o parametry, tylko o komfort gry. Co z tego, że coś jest dobre na papierze skoro mi nie przypada do gustu i lamię biegając z tym w kółko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 31 Lipiec 2013 Nie chodzi tu o parametry, tylko o komfort gry. Co z tego, że coś jest dobre na papierze skoro mi nie przypada do gustu i lamię biegając z tym w kółko. Z drugiej strony co z tego że lubisz grać jakąś pukawką i radzisz sobie nieźle skoro jest ona inferior pod każdym względem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 31 Lipiec 2013 Kurczę, Ty dalej nie rozumiesz co mam na myśli. Ja np. nie lubię pukawek, co trzeba klikać jak maszyna, bo byle niedzielny gracz Cię zdejmie właśnie rzeczonym F2000. Ja ogólnie lubię szpilać M249, L86A2, F2000 (na przemian z P90), chociaż mam E60A4 (chyba nie tak się to pisze, porawcie), Penchennga i M240B. Każdy dostosowuje broń do swoich preferencji, mnie np. wcale nie jara, bo pomimo tego, że kiedyś nim szpilałem, to za bardzo przyzwyczaiłem się do cięższych sprzętów/pierdziawek. Są gusta i guściki, na tym powinniśmy zakończyć wymianę zdań. Tąpnięte z HTC One S za pomocą Tapatalk 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 31 Lipiec 2013 M60E4* PKP Pecheneg* Kurczę, Ty dalej nie rozumiesz co mam na myśli. Ja np. nie lubię pukawek, co trzeba klikać jak maszyna, bo byle niedzielny gracz Cię zdejmie właśnie rzeczonym F2000. Ja ogólnie lubię szpilać M249, L86A2, F2000 (na przemian z P90), chociaż mam E60A4 (chyba nie tak się to pisze, porawcie), Penchennga i M240B. Każdy dostosowuje broń do swoich preferencji, mnie np. wcale nie jara, bo pomimo tego, że kiedyś nim szpilałem, to za bardzo przyzwyczaiłem się do cięższych sprzętów/pierdziawek. Są gusta i guściki, na tym powinniśmy zakończyć wymianę zdań. Więc idzcie być inferior gdzie indziej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 31 Lipiec 2013 Dzięki za poprawę nazwy, nie mam dobrej pamięci do takich rzeczy. To są luźne rozmowy o serii Battlefield, także nie widzę powodu dlaczego mielibyśmy się ograniczać i nie pisać w temacie, zwłaszcza iż jestem jego autorem i nie bronię komuś wyrażania własnego zdania, bo to forum publiczne na którym każdy ma (a chociaż powinien mieć) swój światopogląd. A to, że Ty patrzysz na specyfikację, to tylko i wyłącznie Twoja sprawa. Tąpnięte z HTC One S za pomocą Tapatalk 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 24 Grudzień 2013 Pora wreszcie odkopać temat, najlepiej klasycznym hejtem IMO bf4 to porażka. Weźmy chociaż zwiadowcę, którego broń może zabić jednym strzałem bez żadnej zabawy w headshoty... A do tego ma jeszcze C4 :( Albo system destrukcji, o którym tyle to mówiono, że nie będzie skryptów i tak dalej, a w praktyce jest niemalże tak marny, jak w poprzedniej części... W Szanghaju da się zniszczyć... Hmmm, 1 wieżowiec? Masa budynków jest po prostu niewrażliwa na jakikolwiek ostrzał, można i z granatnika strzelić w szybę jakiegoś budynku, a efektów żadnych... Nie będę nawet wspominał o zOPieniu niektórych pojazdów... Nie wiem czy ludzie odpowiedzialni za reklamę byli naćpani czy są po prostu kretynami, ale odnoszę wrażenie, że jedynym na czym twórcy się skupili jest grafika, którą w pełni i tak mało kto będzie mógł podziwiać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FlyJ4ck 2 Napisano 25 Grudzień 2013 Ja słyszałem ze BF4 jest o wiele gorszy od BF3, dlatego zostanie przy COD GHost, ktory nie zawodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stealch 1 Napisano 4 Styczeń 2014 Przy Call of Duty siedzą ludzie nie liczący na innowacje w strzelankach. Trzymam się kurczowo Battlefielda, lecz po ostatniej odsłonie, mam dość tego, jak olewa się gracza. Gra zabugowana, nazywana potocznie BetaField. Żałosne. Premki nie kupię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkmine 0 Napisano 5 Styczeń 2014 16 level, 3 gwiazdeczki z służby z bronią, sw-98 jako ulubiona snajperka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach