Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
KubaCzarny123

Battlefield

Rekomendowane odpowiedzi

Nuk0r    43
Kuba są dwie bronie z "rodziny" m41, m416 jest dla szturmowca a m417 dla wsparcia bodajże. Zacząłem grać na pp2k i w 30 minut odblokowałem kolimator i laser ;) (nie mówcie co wy byście mogli, ja to ja i moje umiejętności)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer

Bawiłem się ostatnio zwiadem. Zależnie od mapy: SKS z kolimatorkiem, lub M98B z 12x. Całkiem fajnie, ale moja dusza i tak pozostanie duszą Dżygita. :3

Oczywiście, najlepsze mapy i bronie zgarniają Premiumiacy... Tak mi się średnio uśmiecha wydawać 200zł, a na PS3 innej drogi nie ma. :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
EniuuuPL    43

Premium dostaje dostęp do bety BF4 :p I po co ja kupowałem limitowaną MoHa ;_; Tak Kuba m416 broń celna więc nie potrzeba nawet kolimatora bardzo dobra na ciasne tunele w metrze.

Btw jeżeli ktoś jeszcze nie widział gameplay z BF4

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

uwagi cd tych 17 min.

1. ruchy jak z ps3 ale cały gameplay nagrywany na PC (próbują oszukać konsolowców tym że to tak niby ma wyglądać?)

2. Modele broni nadal nie naprawione krótkie i jak zabawki. Tutaj wygrywa CoD.

3. "BF3 wykorzystywał silnik w 30-40 procentach a BF4 będzie w 70" Ja tu widzę tylko lekko polepszoną grafikę oraz usunięty ten niebieski efekt.

4. Po kiego dziana w sniglu animacja zrywania nieśmiertelnika?...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Blazej_VIP    17

No awesome że premium mają dostęp do bety BF4 ale ciekawe czy będziemy mieli potem zniżkę na te grę. 

Ktoś coś mówił o SKS, mi ta broń zbytnio do gustu nie przypadła wolę moje M39 EMR z dwójnogiem, ACOG i laserem (bo dobra automatyczna snajperka nie jest zła).

A co do M417 to miałem tylko okazję dostać z niego w twarz ale nigdy strzelać (nie mogę jakoś zdobyć tych 10 asyst czujnikiem T-UGS).

Taka ciekawostka: ostatnio strzeliłem kilka razy na ślepo w stronę bazy wroga i trafiłem 3 head shoty, a kampiąc na wieży w Kaspijskiej Granicy strzeliłem do przeciwnika odległego o jakieś 500 m ale w tym samym momencie przed lufą przeleciał mi przeciwnik o dostał kulkę WTF?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nienawidzę snajpera i wsparcia. W każdych grach (czyt. MW3, MW2, MOHPA) zawsze najlepsze staty miałem snajperem, co drugi frag, to headshot. Ale teraz tak nie mogę się przyzwyczaić do mechaniki gry w BF3, że mam może 3 kille SKSem. Wsparcie jest głupie, bo... tak. :P Technik jest nawet spoko, na dużych mapach rpg wymiata, ale też jest jak dla mnie słaby. Szturmowiec rlz. <3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Blazej_VIP    17

Snajperem gra się dobrze kiedy wie się gdzie spadnie pocisk i weźmie się poprawkę na ruch celu a tego jest trudno się nauczyć. Jeśli chodzi o wsparcie do gra się nim dobrze jeśli się wie jak grać, stanowczo odradzam gry wsparciem na dużych mapach z powodu rozrzutu jaki ma używana przez niego broń. Wsparciem dobrze jest grać na mapkach takich jak Operacja Metro, Wielki Bazar i Przeprawa przez Sekwanę gdzie można się położyć w przejściu i pruć z kaemu ile wlezie.

Taka ciekawostka: "Pojedynczy M249 pozwala na prowadzenie ognia o natężeniu odpowiadającym 15 strzelcom z karabinami szturmowymi."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Pojedynczy M249 pozwala na prowadzenie ognia o natężeniu odpowiadającym 15 strzelcom z karabinami szturmowymi."

To to wiem, ale nie che mi się tej maszynówki odblokować. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skylo    20

Bawiłem się ostatnio zwiadem. Zależnie od mapy: SKS z kolimatorkiem, lub M98B z 12x. Całkiem fajnie, ale moja dusza i tak pozostanie duszą Dżygita. :3

Oczywiście, najlepsze mapy i bronie zgarniają Premiumiacy... Tak mi się średnio uśmiecha wydawać 200zł, a na PS3 innej drogi nie ma. :/

Najlepsze mapy, bronie? Też tak myślałem... Teraz premium używam może w 5%. Jedynie ACW-R, jakiś nieśmiertelnik, i to, że jak kogoś zabije to jest napisane gracz premium... Gram praktycznie na podstawowych mapach, bo kocham helikoptery, choć i tak mają wiele błędów dotyczących rakiet TV. Nie radze już nikomu kupywać premium, zbierajcie na bf4 ;] Co do twoich snajperek, ustawiaj sobie celownik x4, nie ma rozbłysku, nie lata ci cała broń gdy celujesz, i jest po prostu lepszy w użyciu. Co do SKS to nie lepszy holograficzny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Blazej_VIP    17

Mówisz że kochasz helikoptery? Ja się jakoś w pojazdach dobrze nie czuję dlatego rzadko kiedy ich używam, no poza pojazdami kamikadze typu Motocykl albo Jeep obłożony C4 lub Minami Ppanc. A  jeśli jest już mowa że Premiumowcy mają lepiej to całkowicie się z tobą zgodzę Tofi ponieważ sam mam premium i twierdzę że było warto wydać te 190 zł aby mieć kilka naście dodatkowych map i broni oraz nieśmiertelników. Kiedyś miałem taki zwyczaj że każdy gracz który miał premium i sprzątnął mnie jakąś bronią dla premium nazywałem dupkiem ale kiedy kupiłem sobie premium zrozumiałem że inni gracze nie-premium których zabiłem pewnie też z tego powodu się plują (kilku nawet obrzuciło mnie bluzgami bo dostawali ode mnie baty).

PS:Moja wypowiedz najprawdopodobniej nie trzyma się od pewnego miejsca kupy i jest bez sensu a to tylko dlatego, że piszę praktycznie bez planu co napiszę (spontan). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer

@Skylo

ACOG mnie wnerwia, ma za grubą... oprawkę? Nieporęczny jak dla mnie. Jeżeli walczę na średni dystans, to ustawiam sobie na SKS'ie PK-A 3.4x. Wygląda niemal identycznie jak kolcio, a przybliża. Na kanałach starcza kolimator, bo nie strzelam z daleka, wręcz przeciwnie.

Holograficzny? Ja nie widzę różnicy między nim a kolimatorem, tylko kształt i kropa zamiast kresek.

Co do premium, aż chce mi się jęczeć, że nie mam dostępu do Close Quarters i "destrukcji HD", bo to mój żywioł. Najbardziej właśnie płaczę za tymi wszystkimi mapami, bo ja lubię je zmieniać co jakiś czas, a nowa mapka to czysty survival - nie wiem co i gdzie, lecę w dzicz. :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

twierdzę że było warto wydać te 190 zł

Stary, przepłaciłeś. :p Znalazłem Premium za 70 zł w cyfrowej dystrybucji. 

Moja wypowiedz najprawdopodobniej nie trzyma się od pewnego miejsca kupy i jest bez sensu a to tylko dlatego, że piszę praktycznie bez planu co napiszę (spontan). 

To chyba tylko Atexor planuje swoje wypowiedzi. :D

A co do tematu, to drugi raz w życiu wsiadłem do czołga i dostałem medal przygwożdżenia - 10000 punktów. ;)

Edit: A na i UMP wymiata. :D 

Edytowane przez KubaCzarny123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer

To chyba tylko Atexor planuje swoje wypowiedzi.  :D

I ja! Nie zapominaj o mnie! D:

Edit: A na i UMP wymiata.  :D

Brohoof. /)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Blazej_VIP    17

Stary, przepłaciłeś.  :p Znalazłem Premium za 70 zł w cyfrowej dystrybucji.

Tak wiem dzień wcześniej chciałem kupić premium ale postanowiłem że się z tym prześpię i na następny dzień kupię ale kiedy kupiłem premium następnego dnia okazało się że nie kosztuje 80 zł a 190 zł ale kiedy się o tym zorientowałem było za późno  :0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skylo    20

Co do premium, aż chce mi się jęczeć, że nie mam dostępu do Close Quarters i "destrukcji HD", bo to mój żywioł. Najbardziej właśnie płaczę za tymi wszystkimi mapami, bo ja lubię je zmieniać co jakiś czas, a nowa mapka to czysty survival - nie wiem co i gdzie, lecę w dzicz. :>

To kup CQ.

Ogolnie moze zaczniemy dyskusje o rakietach TV?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
EniuuuPL    43

Zdradźcie mi tajemnice jak ludzie w endgame używają p-lotek na piechocie i pojazdach skoro obydwa tryby są nastawione na namierzanie ciepła?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skylo    20

Chodzi ci o pojazd plot typu LAV-AD? Czy te samochodziki z endgame przeciwlotnicze? Z pelotek mozna zabic bo mają działko. Z tego samochodziku możesz zabijać piechote, rozwalać czołgi i helki. Mają namierzane rakiety, ale tez takie, które możesz wystrzelić gdzie ci się chce.

Co do TV - można je zamątować jako strzelec helikoptera. Ogólnie chyba najmocniejsza broń. Na hita zdejmujemy nią helikoptery, czołgi i inne pojazdy unieruchamiamy, a jak strzelimy je w dupsko, to padają na jeden strzał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
EniuuuPL    43

Chodzi mi o te z endgame... często widzę jak ludzie strzelają gdzie popadnie a jak ja wsiadam to w obydwu trybach mam tylko namierzanie na pojazdy (piechota i randomowe miejsca odpadają)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KUR... Staty 16:2, dwa medale po kilka tyś pkt i co? I go*o. 

A tak btw. Jaką mieliście najdłuższą serię?Ja właśnie przed chwilą 10 killi UMP z rzędu. PKA rządzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
EniuuuPL    43

Ping można przeżyć... najgorsze są serwery na których admini przenoszą najlepszych graczy do drużyny przegrywającej w ostatniej minucie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja mam tak cały czas... Mam KDR 3.0, a tu nagle ping 500 z d*y. 

A jaki był Wasz rekordowy headshot? Ja dziś z jednego końca Noshuar Canalas (tam przy wagonach) zdjąłem gościa z dźwigu po drugiej stronie (UMP). :D

A no i jak ktoś chce na kanały w 18 graczy, to polecam ten serwer: 

Kamperów brak. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skylo    20

To co ty przezyles to maly pikus w porownaniu do mnie. Kicknieto mnie z metra 150 ticketow do konta (z 3500) i kick za zabijanie swoich. I tak ze 3 razy ;] Polecam serwer AvE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...