KubaCzarny123 47 Napisano 17 Luty 2013 (edytowane) Witam, Chciałbym rozpocząć dyskusje na temat Waszych statystyk w grze, preferowanych trybów gry, map, a także POLSKICH serwerów (dziwne, że taki temat jeszcze nie powstał). Ja dopiero co odnalazłem BF'a w szafie po tym, jak go wyrzuciłem do szafy, bo na G105 lagował na multi (tera na Radku jest ekstra :P ). Mam dopiero 5 poziom i zaledwie 200 killi, ale już upodobałem sobie M16 (celownik optyczny, ciężka lufa) i Kanały w Zespołowym DM. ;) Zapraszam do dyskusji. Pozdrawiam, Kuba Edytowane 17 Luty 2013 przez KubaCzarny123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 17 Luty 2013 Hmm, ja edytuję tego posta jak zakupię BF3 (czyt. za około półtora tygodnia) i napiszę swoje statystyki jakie osiągnąłem przez 3 dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 17 Luty 2013 Wczoraj był za 80 zł na originie. Nie mam pojęcia na co czekasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 17 Luty 2013 (edytowane) A gdzie można znaleźć same Premium bez podstawki? Nie chcę cyfrowej, bo mam transfer ograniczony. Edytowane 17 Luty 2013 przez KubaCzarny123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 17 Luty 2013 (edytowane) A Premium ma w sobie podstawkę? Ma tylko DLC (znaczy mapy :V). @edit W sklepach są. Widziałem. Tylko nie na płycie, bo był zanim DLC zostały wydane. Edytowane 17 Luty 2013 przez Karkoon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 17 Luty 2013 A Premium ma w sobie podstawkę? Ma tylko DLC (znaczy mapy :V). W ępiku za 150 było z podstawką. :P W sklepach są. Widziałem. Tylko nie na płycie, bo był zanim DLC zostały wydane. Sklepów na świecie jest dosyć sporo. ;) Ale chyba poczekam, aż dogrywka oficjalnie wejdzie do sklepów, to się pudełkowa wersja pojawi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 17 Luty 2013 Nawet nie wiedziałem. Teraz tylko upolować po jakiejś obniżce premium i modlić się o to, żeby EA nie wyłączyło serwerów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skylo 20 Napisano 18 Luty 2013 KubaCzarny będziesz miał jeszcze kilka innych upodobań np. F200, AEK, lub M16A3 albo M16A4 (któraś z nich jest automatyczna). Ja sobie kupiłem premium i narazie ciacham w dodatki. Oprocz CQ, to na innych dodatkach dużo kili zdobyć się nie da, raczej można sobie punkty postukać. BF3 i Premium kosztuje 180zł. Ja miałem BF3 od wujka, premium dokupiłem za 120 zł. Na stronach można kupić za około 90-100zł ale wolałem zajrzeć do sklepu obok i tam kupić. Co do serwerów polecam ci jeden; wpisz w wyszukiwarke serwerów fraze AvE. Powinien ci się wyświetlić polski serwer. Spoko atmofera i dobzi gracze (sam tam czasem wchodze). I tu taka ankietka dla wszystkich. Piszcie w swoich postach, czy ważniejsza dla was w tabeli ilość zabitych, czy multum punktów, ale ze statami 5:27. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik01 18 Napisano 18 Luty 2013 Polecam serwer eXoTic e.Sports | 60.000 Tickets | Caspian | Fast Vechicles Spawn Miła atmosfera całkiem fajni ludzie. A co do postu Skylo. Dla mnie liczą się punkty, nie staty. ( Mam Kill Ratio 0.42, a 20 lvl.) PS. Dodajcie mnie do znajomych. Mój nick to Piernik01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 18 Luty 2013 @Skylo KubaCzarny będziesz miał jeszcze kilka innych upodobań np. F200, AEK, lub M16A3 albo M16A4 (któraś z nich jest automatyczna). W pierwszym poście miałem na myśli właśnie M16A3. F2000 jakoś mi się za bardzo nie podoba (grałem u kumpla), może dlatego, iż nie miał do nie lunety. AEK jest spoko, ale do M16A3 tak się przyzwyczaiłem, że umiem z niej headshota strzelić. :P Ja sobie kupiłem premium i narazie ciacham w dodatki Mnie najbardziej interesuje Back to Karkand i Dogrywka (Kuszaa!). ;) premium dokupiłem za 120 zł. Na stronach można kupić za około 90-100zł ale wolałem zajrzeć do sklepu obok i tam kupić Kupiłeś pudełkową, czy cyfrową? Co do serwerów polecam ci jeden; wpisz w wyszukiwarke serwerów fraze AvE. Powinien ci się wyświetlić polski serwer Dobrze, że na samej podstawce i są kanały w zestawie. :P Dzięki. I tu taka ankietka dla wszystkich. Piszcie w swoich postach, czy ważniejsza dla was w tabeli ilość zabitych, czy multum punktów, ale ze statami 5:27. Pozdrawiam Dla mnie po połowie. Ale jak ma się staty 20:3 to się więcej punktów zdobywa. :P @piernik01 Polecam serwer eXoTic e.Sports | 60.000 Tickets | Caspian | Fast Vechicles Spawn Miła atmosfera całkiem fajni ludzie. Grałem przed chwilą i trochę za dużo punktów, jak na mój gust. :P PS. Dodajcie mnie do znajomych. Mój nick to Piernik01 Okey. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Toficer Napisano 18 Luty 2013 @Skylo Ja najwięcej zabić zbijam na TDM Kanały, na CQ za dużo strategii a za mało napierdzielania. Co do statów, celuję w statystyki K/D, punkty same wpadną, a staty już nie tak łatwo później nadrobić. W tej chwili 32lv i 1,04 K/D (i pnie się w górę, bo lamiłem niemiłosiernie na początku :p). Na PS3 ten problem, że graczy mniej - tylko 24/serwer. :/ @Piernik Wysłane, akceptuj. :p EDIT: I ZGIŃ W PIEKLE, SHOTGUN'owcu jeden! D: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 18 Luty 2013 (edytowane) Widzę, że dużo jest na forum żołnierzy. :) Może zrobimy sobie jakiś DM wspólny? ;) Zapraszajcie mnie, KubaCzarny. Edit: Dlaczego są trzy Tofiki? Edit2: Ale nół-lajf. :O 2 695 zabitych... A na PS3 gra się łatwiej? Bo samolotem na pewno. :D Edytowane 18 Luty 2013 przez KubaCzarny123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Toficer Napisano 18 Luty 2013 Widzę, że dużo jest na forum żołnierzy. :) Może zrobimy sobie jakiś DM wspólny? ;) Zapraszajcie mnie, KubaCzarny. Edit: Dlaczego są trzy Tofiki? Edit2: Ale nół-lajf. :o 2 695 zabitych... A na PS3 gra się łatwiej? Bo samolotem na pewno. :D @Ogólnie: Ja na innej platformie, nie pogramy se. :< @Edit1: Miałem problemy z Originem i PSN, maile się nie zgadzały. Mój profil grywalny to "ToficerBF", nick żołnierza "Toficer". Reszta to odpadki. :P @Edit2: Na PS3? Bicz plis, celowanie padem ssie. Wolę myszkę, ale mus to mus... Zbieram na przejściówkę mysz+klawa-->PS3, ale drogie to zuo. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazej_VIP 17 Napisano 2 Marzec 2013 (edytowane) Zachęcony przez Kubę pochwalę się wam moimi statami (spróbuję się nie rozpisywać): Poziom 36, grałem przez 114H, 10,5% celności, 3 121 zabitych, 1 068 056 punktów, najlepsza broń : M249, premium nabyte trzy dni temu, 1 gwiazdka technika, 85% gwiazdki Zwiadowcy, 45% szturmowca, 63% Wsparcia. Ostatnio skasowałem śmigłowiec szturmowy z M320 (gość leciał prosto na mnie ale i tak mnie nie trafił), zadźgałem nożem gościa z USAS-12 (wywalił w moją stronę cały magazynek nawet mnie nie raniąc), Head Shot z około 400 m za pomocą M1911 z tłumikiem. Ulubiona broń: - RPG-7V2 - Karabin szturmowy M416 - Magnum 44. - Granatnik podwieszany M320 - Karabin maszynowy M249 Chciałem się was jeszcze zapytać co byście powiedzieli na stworzenie forumowego plutonu w BF3? Ktoś kto dobrze ogarnia kreator emblematów na Battlelogu wykonał by emblemat, trzeba by wymyślić jakąś nazwę dla plutonu i jeszcze poprosiło by się Rabusia albo kogoś z obsługi TS aby udostępnili/stworzyli nam jakiś kanał do rozmów. Piszcie co wy na to. Edytowane 3 Marzec 2013 przez Blazej_VIP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 2 Marzec 2013 Poziom 4. Kda bodajże 0.45 . Gram głównie AK-74 z ciężką lufą, chwytem i cel. Optycznym. Różnice moich statów to bardzo małe liczby, ale mam dużo punktów. Głównie dlatego że w każdej grze reanimuję ~ 10 razy. Mój rekord to staty 3/4 + jakieś 25 reanimacji przy 3k punktów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 2 Marzec 2013 (edytowane) A ja dziś zaliczyłem ponad 60 killi AK-47M i odblokowałem 8 celowników, bo M16A3 miałem zablokowane. Tak przy okazji zraziłem się do PP-2000 po tym, jak odblokowałem do niego celownik laserowy... Moja nowa taktyka: Kucanie w kontenerze na Kanałach i zabijanie człowieków z M1911 z tłumikiem, a jak się schowa, to RPG'iem dowalić. Chciałem się was jeszcze zapytać co byście powiedzieli na stworzenie forumowego plutonu w BF3? Ktoś kto dobrze ogarnia kreator emblematów na Battlelogu wykonał by emblemat, trzeba by wymyślić jakąś nazwę dla plutonu i jeszcze poprosiło by się Rabusia albo kogoś z obsługi TS aby udostępnili/stworzyli nam jakiś kanał do rozmów. Piszcie co wy na to. :thumbsup: Edytowane 3 Marzec 2013 przez KubaCzarny123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 12 Marzec 2013 Moja nowa ulubiona broń- M416. Głównie z racji tego, że potrzebuję broni z ciągłym ogniem. Niby akacz miał, ale był dostępny tylko u ruskich, a kh strzelało seriami. To co z tym plutonem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Toficer Napisano 12 Marzec 2013 UMP-45 gdy jest luźno i P90 na zwierzęta stadne graczy zespołowych. PDW FTW! <3 Oczywiście, zuo nie obsługuje plutonów międzyplatformowych, a szkoda. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazej_VIP 17 Napisano 12 Marzec 2013 (edytowane) Ja w sprawie tego plutonu napiszę. Pluton jako taki już stoi przerobiłem mój stary pluton na ten obecny, wykonałem już emblemat (piszcie niżej czy może być, czy mam go zmienić), jako nazwę wpisałem MCPL aby uniknąć komentarzy ze strony innych graczy ale zawszę mogę to zmienić. Na chwilę obecną członkami są blazej111921 (ja), KubaCzarny i Piernik01 ale mam nadzieję że szybko dołączą do nas inni forumowicze. Link do plutonu: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. PS: Chciałem jeszcze dodać że od jutra do czwartku lub piątku (jeśli dobrze pójdzie) nie będę mógł przyjmować zgłoszeń do plutonu jeśli ktokolwiek jakiekolwiek wyśle ponieważ oddaję komputer znajomemu, który zaktualizuje BF3 i pobierze do niego dwa zaległe dodatki. Edytowane 12 Marzec 2013 przez Blazej_VIP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 12 Marzec 2013 Wczoraj zarobiłem 100 killi w plecy przez MP13A4. Kto by pomyślał, że strzela seriami?! Przez 1h biegałem po kanałach jak idiota i zostawiałem wrogów z 20HP, bo nie pomyślałem, żeby najpierw wypróbować na ścianie te g*no. ;_; Skończyłem ze statami 20:60, bo AEKiem udało mi się w ostatnich 10 minutach zabawić. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 15 Marzec 2013 Mój nowy rekord statystyk to chyba 35 do 25. Odblokowałem też tłumik, laser i holo do M416. Punktów miałem bodaj 9k. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 16 Marzec 2013 I love my MP412 Rex <3 Prawie cztery kille na minutę. :D A tak ogólnie, to biorę się za UMP, bo AEK'a całego wymaksowałem i mam do niego 3 gwiazdeczki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazej_VIP 17 Napisano 1 Kwiecień 2013 Po odblokowaniu MTAR-21 i pograniu nim jakieś 10 min stwierdziłem że jest do niczego i wróciłem do mojego ACW-R przy którego użyciu po 1 min miałem 10 kili a natomiast gdy używałem MTAR tylko 2 kile na 4 min. Dodatkowo po odblokowaniu kuszy z lunetą i Wyważonego Bełtu zorientowałem się jaką moc ma to cudo kiedy się go umiejętne używa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 1 Kwiecień 2013 A mi ostatnio się grać nie chciało... AEK rozwala system, ale mi się już znudził. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EniuuuPL 43 Napisano 1 Kwiecień 2013 m416 dodatki zależy od mapy magnum kusza to na bliski a na daleko m98b z zamkiem i lunetą x12 magnum z acogiem kusza z lunetą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach