Gabrysia_03 0 Napisano 12 Luty 2013 Dnia 12.02.13r o godzinie 18:30 zostalam zbanowana przez GrzechuMCraft za szojusz na pvp z Artek_58. Ten ban zostal mi nieslusznie dany poniewaz mam bagi na arenie i nie widze niektorych graczy a ,że nie widzialam Artka to go nie bilam a on nie bil mnie poniewaz mial malo zycia bo jak bilam innych graczy to go uderzylam. Prosze o odbanowanie siebie jak zarówno Artka Gabrysia_03 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiQss 3 Napisano 12 Luty 2013 Malo wiarygodne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gabrysia_03 0 Napisano 13 Luty 2013 Gdybyśmy mieli sojusz to by przed banem nie pisalo 3 razy ze Artek_58 dostał moją głowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowaliki 0 Napisano 13 Luty 2013 jeśli mod cię zbanował to znaczy,że sojusz wystapił napewno. zresztą 3 dni wytrzymasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gabrysia_03 0 Napisano 13 Luty 2013 Te dni to jedne z ostatnich w których mam ważne konto GOLD. Zapłacilam za nie więc troche mi szkoda ,że dostałam bana za sojusz którego nie miałam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 13 Luty 2013 A macie tego unbana... Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach