kwadratowazjawa 2 Napisano 8 Luty 2013 WITAM WAS CHCIAŁEM WAM POKAZAĆ JAK POZYSKAĆ JAJO SMOKA KRESU 1.ZABIJAMY SMOKA 2.KLIKAMY PRAWYM PRZYCISKIEM MYSZY NA JAJO 3.SZUKAMY GO 4.KOPIEMY OBOK JAJA POD SIEBIE 2 BLOKI 4.KOPIEMY 2 BLOK POD JAJEM 5.KŁADZIEMY JAKĄŚ PÓŁPŁYTKĘ PRZYCISK TABLICZKE 6.WYKOPUJEMY BLOK POD JAJEM I MAMY JAJO SMOKA KRESU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 8 Luty 2013 Nie lepiej użyć pizdona do tego? 1/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZeussPL 1 Napisano 8 Luty 2013 (edytowane) Zamiast jakichś "Crazy" pomysłów, nie lepiej użyć pistonów?? 0,0000000001/10 Edytowane 8 Luty 2013 przez ZeussPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1GMac1 4 Napisano 8 Luty 2013 klikamy ppm na jajo a potem go szukamy choć mamy go przed sobą? 0,01/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ta z minecrafta 0 Napisano 8 Luty 2013 WITAM WAS CHCIAŁEM WAM POKAZAĆ JAK POZYSKAĆ JAJO SMOKA KRESU 1.ZABIJAMY SMOKA 2.KLIKAMY PRAWYM PRZYCISKIEM MYSZY NA JAJO 3.SZUKAMY GO 4.KOPIEMY OBOK JAJA POD SIEBIE 2 BLOKI 4.KOPIEMY 2 BLOK POD JAJEM 5.KŁADZIEMY JAKĄŚ PÓŁPŁYTKĘ PRZYCISK TABLICZKE 6.WYKOPUJEMY BLOK POD JAJEM I MAMY JAJO SMOKA KRESU WITAM WAS CHCIAŁEM WAM POKAZAĆ JAK POZYSKAĆ JAJO SMOKA KRESU 1.ZABIJAMY SMOKA 2.KLIKAMY PRAWYM PRZYCISKIEM MYSZY NA JAJO 3.SZUKAMY GO 4.KOPIEMY OBOK JAJA POD SIEBIE 2 BLOKI 4.KOPIEMY 2 BLOK POD JAJEM 5.KŁADZIEMY JAKĄŚ PÓŁPŁYTKĘ PRZYCISK TABLICZKE 6.WYKOPUJEMY BLOK POD JAJEM I MAMY JAJO SMOKA KRESU i potem mozna zrespic smoka kresu??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach