Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Powiedźcie co mógłbym zmienić itd. Krytyka także mile widziana :D"> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Powiedźcie co mógłbym zmienić itd. Krytyka także mile widziana :D"> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
nofair

Moja stronka. Podoba się

Rekomendowane odpowiedzi

nofair    1

Witajcie ;)
Od 2 miesięcy mam swój portal o Androidzie. Prowadzę go wraz z paroma znajomymi. Chciałbym się nim przed wami pochwalić ;p.
Link:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Powiedźcie co mógłbym zmienić itd. Krytyka także mile widziana :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ixhge    10

Okej, strona całkiem dobrze zrobiona. Kolorystyka odpowiednio dobrana pod system Android. Jedynie co zauważyłem to to, że głównie skupiacie się na tabletach. Jedynie co mógłbyś dodać wg. mojej propozycji, to forum dyskusyjne. Czasem może się zdarzyć jakieś ultra niewiarygodnie trudne do samej pomocy problem, na reszcie stron nie udało się pomóc, a tylko na waszej się udało. Zresztą, to twoja strona, rób z nią co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stronka w cholerę muli. ;c Czyzby tylko u mnie?

Jest prosta ale tresciwa, mnie sie podoba, fajne kolorki, artykuły ciekawe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładna szata graficzna, ale bardzo mało newsów. Gdzie info o zapowiedzianej premierze HTC One, nVIDII Tegry 4i? No takie ważne informacje nie mogą przejść bokiem na stronie o androidzie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nofair    1

Z braku czasu zdecydowałem się sprzedać bloga.
Blog istnieje od 4 miesięcy, przy czym domena została zakupiona około miesiąca temu.

Domena opłacona na rok (aktualnie jest ważna jeszcze przez około 11 miesięcy zainteresowanym mogę podać kiedy dokładnie) w ovh.pl

Zostało napisane już 141 wpisów 135 mojego autorstwa, a reszta moich dwóch kumpli. Na blogiem spędzono już ponad 200 godzin roboczych!!!!

Strona ma fanpage, a na niej 173 fanów.
Dodam jeszcze że portal ma własne forum, jednak powstało ono nie dawno – musieliśmy je wyłączyć na miesiąc, ponieważ nie mieliśmy czasu go
prowadzić.

Myślę że lay jest przejrzysty i nie brzyki.

Ilość unikalnych wejść na stronę dziennie: ponad 100 (przez ostatnie trzy dni 200-300)

Cena to 70 40 zł (doładowanie do telefonu t-mobile) może być np. 2 x 20 zł

Uważam że jak za 200 godzin przepracowanych nad tą stroną to mało.

Zainteresowanych proszę o kontakt:

E-mail:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Ps. Strona już przynosi zyski ;-)

Edytowane przez nofair

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nofair    1

@refresh

Nowa cena 40 zł!

Zainteresowanych proszę o kontakt ;-)

Edytowane przez nofair

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...