SwogPL 0 Napisano 26 Styczeń 2013 Mam taki problem... Kupiłem minecraft'a pare miesięcy temu. Wszystko legalnie ze strony minecratf.net Login i hasło miałem zapisane jedynie w oknie logowania. Aktualnie nie pamiętam hasła ani e-maila do konta. Pamiętam tylko login i ilość liter hasła. Co mam zrobić? PS:Normalnie się mogę zalogować i grać ale tylko u siebie bo u innych przecież zapisanych passów nie mam ;( Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Atexor 424 Napisano 26 Styczeń 2013 Hmmm, to jest dość kłopotliwe. Trzeba jakoś zdekompilować "gwiazdki" (******) z hasła na widoczne znaki. Są takie programy, ale nie wiem jak zadziałają na Minecraft. Musiałbyś z nimi popróbować. Spróbuj może z tym: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 SwogPL 0 Napisano 26 Styczeń 2013 Dziękuję bardzo! Mam nadzieję, że zadziała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 SwogPL 0 Napisano 26 Styczeń 2013 Niestety :( Ani ten ani podobne programy nie działają... Chyba, że coś źle robię, choć wątpię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Chormon 136 Napisano 26 Styczeń 2013 Na szybko napisany mały program do odzyskiwania zapisanego hasła w MC - Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Atexor 424 Napisano 26 Styczeń 2013 Zadziwiasz mnie Chormon... To działa :I Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 SwogPL 0 Napisano 27 Styczeń 2013 WOW! Wielkie dzięki! Naprawdę programik bardzo przydatny :) Hasło odzyskane. Gratuluję oraz polecam ten temat użytkownikom z takim problemem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Chormon 136 Napisano 27 Styczeń 2013 Problem rozwiązany. Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mam taki problem...
Kupiłem minecraft'a pare miesięcy temu.
Wszystko legalnie ze strony minecratf.net
Login i hasło miałem zapisane jedynie w oknie logowania.
Aktualnie nie pamiętam hasła ani e-maila do konta.
Pamiętam tylko login i ilość liter hasła.
Co mam zrobić?
PS:Normalnie się mogę zalogować i grać ale tylko u siebie bo u innych przecież zapisanych passów nie mam ;(
Pozdrawiam!
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi