Przez
RaStachMan
[b]Premium:[url="http://www.minecraft.net/haspaid.jsp?user=RaStachMan"]RaStachMan[/url][/b]
[i][b]- - -[/b][/i]
[b]Specyfikacja komputera([i]Jeżeli problem dotyczy problemów ze startem gry,ścinami lub błędami graficznymi[/i]):[/b]
[b]Procesor : [/b]Czterordzeniowy Intel Core i5 2,4GHz
[b]Ilość ram :[/b]4GB
[b]Karta graficzna :[/b]Nvidia GeForce GT330M
[b]Wersja sterowników karty graficznej :[/b]Najnowsze
[b]Wersja Javy : [/b]1.6.0_33-b03-424
[b]System operacyjny(np. Windows XP) : [/b]Mac OS X 10.8 Mountain Lion
[i]- - -[/i]
[b]Zainstalowane mody: [/b]Obecnie żadne (w tym problem)
[b]Posiadane łącze internetowe: [/b]Radiówka iPlus (Nie istotne)
[b]Opis błędu: [/b]Dawno temu, gdy najnowszą wersją Minecrafta była 1.2.5, postanowiłem zainstalować różne mody, w tym Single Player Commands, Mod Loader, Rei's Minimap itp. Wszystko pięknie działało, jednak pamiętam, gdy od czasu do czasu kombinowałem z modami, to znaczy: reinstalowałem MC, wgrywałem nowe mody, usuwałem stare i nadal wszystko działało, ale pod warunkiem, że na początku instalowałem Single Player Commands, inaczej pojawiał się czarny ekran po zmianie zawartości minecraft.jar, choćby poprzez dodanie Mod Loadera. Wiedziałem, że z chwilą wyjścia 1.3.1 SPC może nie być dostępne, tak też się stało. Dnia dzisiejszego postanowiłem do świeżej 1.3.1 wgrać Mod Loadera bez wcześniejszego SPC i oczywiście powitał mnie czarny ekran. Pragnę dodać iż pobrałem najnowszą wersję Mod Loadera dla wersji 1.3.1.
Przejrzałem forum, ale nie znalazłem nic co mogłoby mi pomóc w rozwiązaniu tego problemu. Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
RaStach