Dimashio 12 Napisano 30 Lipiec 2011 Mam problem...Mógłby ktoś napisać, co robią poszczególne klasy NPC w pluginie Citizens. (chodzi o to, że np. blacksmith jest kowalem i naprawia wyposażenie)Z góry dzięki!!/editDa się zrobić tak, że np. kowalowi za naprawe broni trzeba placic waluta serwera np. dolarem?? Mam plugin iConomy 5+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Dimashio 12 Napisano 2 Sierpień 2011 REFRESH Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość camil92PL Napisano 3 Sierpień 2011 NPC'y dzielą się na tych co sprzedają/skupują itemy, naprawiają, leczą, informacyjne, questeryKażdy z npc'ów posiada własny portfel, który możne opróżnić twórca danego npc'a, więc za swoje usługi też sobie cenią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Dimashio 12 Napisano 3 Sierpień 2011 Kamil, da się zrobić tak, że gdy będę chciał naprawić miecz u kowala, będę mógł mu zapłacić walutą gry z pluginu IConomy 5+?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Dimashio 12 Napisano 4 Sierpień 2011 Refresh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość camil92PL Napisano 6 Sierpień 2011 Tak będziesz mógł. U nas na serwerze RoleCraft istniał kowal i płaciło mu się lekko ponad 50 Dukatów. Niestety był trochę zbugowany i go osunęliśmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mam problem...
Mógłby ktoś napisać, co robią poszczególne klasy NPC w pluginie Citizens. (chodzi o to, że np. blacksmith jest kowalem i naprawia wyposażenie)
Z góry dzięki!!
/edit
Da się zrobić tak, że np. kowalowi za naprawe broni trzeba placic waluta serwera np. dolarem?? Mam plugin iConomy 5+
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi