Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Dopler333

Herobrine.

Rekomendowane odpowiedzi

Dopler333    8
Stworzyłem ten temat po to żeby.Udowodnić że Herobrine nie Istnienje Mam tu kilka fotek obejrzyjcie
[img]http://m.onet.pl/_m/23e440664981b2fb0c38e2722b2838d7,62,37.jpg[/img]

Na tej fotce widać że to Herobrine mod

[img]http://m.onet.pl/_m/d66cbfd5b5f2275196facd23b732453f,62,37.jpg[/img]

Tutaj jest multi z pluginem na niewidomy nick

[img]http://i.imgur.com/SqX8e.png[/img]

do tego mam taki dowód że Herobrine od ciebie ucieka a nie przybliża się.

[size=4][font=comic sans ms,cursive]jeśli też nie wierzysz w Herobrina to daj lubie to i zkomentuj.[/font][/size]

[img]http://kristinandcory.com/img/01/01c/Minecraft_You_Are_Herobrine_mod_1_3_2_HUNT_STEVES_TAME_SPIDERS_MORE_.jpg[/img] Edytowane przez Dopler333

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miloszu_xd    171
[s]nie skomentuję tego...[/s]
hmm czy przed kilkoma minutami nie były to aby dowody że ON istnieje?
@down ... Edytowane przez Miloszu_xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dopler333    8
Pamiętajcie żeby Nie wierzyć w herobrine jeśli coś w minecraft wam się zdarzy to tylko bug

No wiem ale obudziłem się że nie istnieje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ProTeza    2

Wszystko to mody... gdyby Herobrine istniał, to Wasz świat poszedł by, że tak powiem... w pizdu. ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Reemren    0

ON ISTNIEJE I KROPKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CI KTÓRZY MYŚLĄ ŻE NIE ISTNIEJE MYLĄ SIĘ !!!!!!!!!!!

+1 za spam i odkop//Miloszu_xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Reemren
      info : wchodzę sobie na świat i pokazuje mi się ,,You have been banned by Herobrine'' następny świat - to samo

Pomocy !!!!!!!!
    • Przez sewek
      Dzisiaj (?!) Mojang pokazał światu kolejny snapshot zatytułowany 14w20a/b jak można zgadnąć nie zobaczymy w nim wielkiej listy zmian, głównie są to poprawione Bugi i kilka zmian bardziej "technicznych" a oto ich lista:

Najważniejsze zmiany: 

- Jaskinie od teraz generują się w Biomie Mesa i Desert

- Dodano komendę /title która ma ułatwić tworzenie rozdziałów w mapach Przygodowych

- Regulacja prędkości w trybie widza także działa w pionie.

Najważniejsze usunięte Bugi:

- Interakcja z NPC powodowała crash gry

- Wither niszczył bariery

- Koty i psy teleportowały się w liście i tory powodując swoje duszenie się.

Na dzisiaj to tyle, pozostaje nam jak zawsze czekać tylko na nastepny Snapshot !

• Przez superkocur
      Szybko po wydaniu snapshota 14w18a, Mojang wydał kolejną migawkę: 14w18b.

w snapshot'cie naprawione zostały błędy wymienione poniżej:

[Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Creepers float one-eighth of a block above the ground. [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Torch not placeable on stained glass [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – When only a Spectator stays near mobs, they don't despawn [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – The bottom texture of non-full blocks is flipped vertically [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – When you kill invisible horse variants, the screen will turn red/black [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – It is possible to change the missing block model [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Pick block on hydrated farmland gives dirt block with invalid data value (missing texture) [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Burning Furnace (Block 62) Has Wrong Inventory Image [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Vines orienting improperly in inside corners [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Rails render from below, but not correctly [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Lapis-Lazuli Ore Pick Block [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Any stone slabs ontop of one another creates a double stone block [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Respawn button does not work if spawnpoint is outside of the worldborder [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Sheep give other color when sheared [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Player takes damage when world border is nearer than 179 blocks [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – redstone overlay gets tinted [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Singleplayer menu: Only one click loads world [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – The worldborder stops the player one block further away from the center in South/East direction [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Unable to create/load new heavily customized world [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Can place blocks outside world border. [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – /worldborder missing string: commands.worldborder.setSlowly.success [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Redstone Gives Off No Particles When Being Broken [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Scrollbar in all lists act weird/unresponsively [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Sliders have incorrect values causing world to never be created (java.lang.IllegalArgumentException: n must be positive) [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Minecraft Crashes when setting FixedBiome to Hell [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Lava Oceans setting does not work in Customized world type [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Barrier particles fight for attention [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Crafting wool/clay/glass/dog collars results in the wrong color. [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – River Generation Dramatically Increased in Default World-Gen. [Bug Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      ] – Double-clicking server in server list no longer does anything  

Oprócz błędów, snapshot wnosi następujące zmiany:

Teraz pistony mogą ruszać Slime Block'ami lepszymi sposobami. Gra osiągnęła wrażliwość (?).  
    • Przez DeggerWB
      Hejka!

Przygotowałem krótki film tutorialowy, w którym chcialbym zaprezentowac Wam opierajaca sie na tworczosci sethblinga i docma instruktaz dotyczacy wygladu i dzialania farmy (calkowicie automatycznej) pszenicy pod wersje minecraft 14w04b (snapshot).
       Mam nadzieje, ze sie spodoba 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

• Przez oskar99989
      Cześć na temacie "Dziwne zjawiska w Minecraft" Mówili że w starej wersji Notch,wgrał Herobrine'a czy ktoś by mi mógł podać tą wersję?
  • Dodaj nową pozycję...