Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
cookiemax

Zamiana klocków po aktualizacji do 1.4.6

Rekomendowane odpowiedzi

cookiemax    0
[attachment=1279:2012-12-13_21.41h.21.png][attachment=1279:2012-12-13_21.41h.21.png][attachment=1280:2013-01-03_11.48.532.jpg]Tak jak w temacie po aktualizacji do nowszej wersji pozamieniały mi się klocki. Dawniej budowałem z klocków szarych podobnych do bloku żelaza i płyty kamiennej. Teraz zamieniły się one na netherowe cegły. Już wolałbym żeby pozamieniały się na kamienne płyty. Nie chcę grac na starszej wersji gry, ale i zarazem nie chcę mieć netherowych cegieł zamiast tamtego bloku psuje moją budowlę. Proszę o pomoc, zamieszczam screeny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrSkaleton    89
To się stało przez to, że dodali netherowe półpłytki i zapewne dali texturkę na półpłytkach kamiennych. Niestety będziesz musiał to wszystko zamienić, nic na to nikt nie poradzi... Edytowane przez MrSkaleton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Polakos    4
Zawsze możesz world editorem dać //replace 43:6 43:7 :D
Bo właśnie teraz ten blok ma id 43:7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
cookiemax    0
co ma z tym zrobić ? [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]make a region selection first[/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] ??[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Polakos    4
Napisze w punktach

1. Wpisz //wand
2. Zaznacz pierwszą przekątną budowli lewym przyciskiem a późnej drugą prawym
3. Jak chcesz to mozesz powiększyć w górę lub w dół komendą //expand <o ile> <up/down> [wpisuj to bez <> oczywiście]
4. Teraz wpisz //replace 43:6 43:7
5. Jak dobrze zrobiłeś to gotowe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...