Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
HarshChart

Podanie na Familiara

Rekomendowane odpowiedzi

HarshChart    0
Dzięki robiłem to 2 dni. Skończyłem wczoraj Edytowane przez HarshChart

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424
Szybko Ci to zajęło. Trochę mało, ale zważywszy jak krótko to robiłeś ... ;)
Ta z tyłu wieża - czy ona jest jakoś udekorowana, czy tak screen wyszedł bo z oddali nieźle to wygląda. Chodzi mi o screen nr 2. Poza tym podobają mi się kafelki. Nie wpadłbym na pomysł, aby mozaikę zrobić z takich materiałów, a u Ciebie wygląda to super ;)

P.S. Dobuduj coś jeszcze - katedra, strażnica, coś więcej, bo na razie masz same proste kształty, ale i tak wszystko zmierza w dobrym kierunku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HarshChart    0
Wszystkie wieże są udekorowane i postaram sie zrobic koszary w części ogrodow, ale wogóle dzięki. I jeszcze jedno pytanko: Czy ty jesteś adminem bo mi sie nie wyświetla. Dorzucę nowe screeny jak cos zbuduje. I czy miałbym szansę na buildera? Prosze a jak najszybszą odpowiedź Edytowane przez HarshChart

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424
Nie, nic z tych rzeczy. Nie jestem tu adminem, tylko graczem jak inni ;)

Myślę, że jak to naprawdę ładnie udekorujesz i dobudujesz, aby to wyglądało jak najprawdziwsza twierdza, to builder powinien być. Na razie myślę, że to jest coś na familiara, ale to tylko moja subiektywna opinia i drobne rady. Werdykt zostawię administracji. Ja za swój zameczek na działce 100x100 tak zdobyłem Buildera, a nawet wyżej więc jak widzisz da się ;)
Przede wszystkim liczą się wykończenia i niekonwencjonalne pomysły.
Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HarshChart    0
Dorzucam tu nowe screeny mojego zamku. Proszę o jak najszybszą odpowiedź. Na tych screenach jest to budynek dobudowany i jest w lewym dolnym rogu zamku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
oskar99989    1
[quote name='HarshChart' timestamp='1357325327' post='105026']
Dorzucam tu nowe screeny mojego zamku. Proszę o jak najszybszą odpowiedź. Na tych screenach jest to budynek dobudowany i jest w lewym dolnym rogu zamku
[/quote]no nie powiem że nie ładne ????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...