Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
domidu01@gmail.com

Podanie o KidModa

Rekomendowane odpowiedzi

[b]Wiek[/b][i] (wymagane jest 14+): mam 14 lat[/i]

[b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]: /bukkit /pay /ban /kick [/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] /time set /iConomy /jobs /LWC /WorldEdit /WorldGuard /warp... /help ^^ [/font][/color]

[b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][i] (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) : Miałam mój własny serwer i tam byłam ale to się nie liczy a oprócz tego byłam KidModem na jednym serwerze który już nie istnieje[/i]

[b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]? : W dni wolne prawie cały dzień z małymi przerwami, a w dni robocze zaraz po zakończeniu zadania domowego (zależy ile zadane)[/font][/color]

[b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] : Byłam raz karana i wczoraj napisałam na forum całą tą historię ponieważ to było zwykłe nieporozumienie i kłamstwo[/font][/color]

[b]Co powiesz o sobie?[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] : Moja ulubiona gra to minecraft, nie gram w żadną inną grę. Bardzo lubię wszystkich KModów, Modów, Opiekunów oraz najważniejszych Adminów całego serwera freebuild.pl[/font][/color]

[b]Czy masz TeamSpeak3? [/b][i](wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) : Mam skype TeamSpeak3 oraz mikrofon i słuchawki[/i]

[i]Jestem gotowa pomagać każdemu graczowi i być sprawiedliwa gdybym miała szansę zostać KModem[/i]
[i]Pozdrawiam całą ekipę freebuild.pl domidu01 :crazy: [/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Żeby było jasne to nie ja dodałam ten poprzedni komentarz z netu tylko mój młodszy kuzyn, bardzo proszę
wybaczcie mu on ma tylko 7 lat i nie gra w MC, a poza tym i tak znałam te wszystkie komendy, bo są łatwe

PS: Tylko dziwi mnie jedno; skąd on znał moje hasło? :/
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Edytowane przez domidu01@gmail.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kr3tpl    2
http://zapytaj.onet.pl/Category/029,017/2,12168027,Znacie_komendy_dla_admina_do_Minecraft_multiplayer_na_spawnowanie_zwierzat_itp_.html

nieźle

po1 WG
po 2 WG
po 3 WG

I to na początek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154
Nie ładnie.. Edytowane przez affib's

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrGryk    0
[quote name='domidu01@gmail.com' timestamp='1356903382' post='104431']
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Żeby było jasne to nie ja dodałam ten poprzedni komentarz z netu tylko mój młodszy kuzyn, bardzo proszę
wybaczcie mu on ma tylko 7 lat i nie gra w MC, a poza tym i tak znałam te wszystkie komendy, bo są łatwe

PS: Tylko dziwi mnie jedno; skąd on znał moje hasło? :/
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[/quote]
Jak miał znać twoje hasło?? Tego nie rozumiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenBlind    129
MrGryk możesz nie wypowiadać się w każdym temacie w bezcelowo? bo głos ma administracja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wystarczyło że zaglądał do moich szaf tam mam moje hasła MrGryk, ale ja rezygnuję z KidModa także admin może zamknąć ten temat.

Zgadzam się z GreenBlind'em: MrGryk możesz nie wypowiadać się w każdym temacie bezcelowo? BO GŁOS MA ADMINISTRACJA!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[font=comic sans ms, cursive][color=#00ff00]GreenBlind [/color][/font]dzięki za propozycję, ale sory nie skorzystam, wystarczy, że gram na freebuild.pl, ponieważ nie znam fajniejszego servera, ale nie gniewaj się. Pozdrawiam całą ekipę freebuild.pl domidu01 ????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154
[quote name='domidu01@gmail.com' timestamp='1357488649' post='105220']
[font=comic sans ms, cursive][color=#00ff00]GreenBlind [/color][/font]dzięki za propozycję, ale sory nie skorzystam, wystarczy, że gram na freebuild.pl, ponieważ nie znam fajniejszego servera, ale nie gniewaj się. Pozdrawiam całą ekipę freebuild.pl domidu01 [img] br=[/img] [/quote]

To po jakiego grzyba podanie składałeś D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...