RogiPL 5 Napisano 27 Grudzień 2012 Siema! Lubicie Rock/Hard Rock? Tutaj piszcie swoje ulubione piosenki i wykonawców. Styles of Beyond-Niene Thou Three Days Grace-Riot I wiele innych ale nie będę się rozpisywał. P.S Jeśli lubicie takie piosenki zrobiłem własny film jeśli kogoś to interesuje http://www.youtube.com/watch?v=2ZoPUPEGVIM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil07 21 Napisano 27 Grudzień 2012 (edytowane) Motley Crue: -Wild Side -Kickstart my heart -Dr.FeelGood -Girls,Girls,Girls Guns N' Roses: -Paradise City -Welcome to the Jungle -November Rain -Sweet Child O'Mine AC/DC: -Hail Caesar -Back in Black -Dirty Deeds Done Dirt Cheap -Rock N' Roll Train -Touch Too Much Slade: -Run Run Away -My Baby left me -Radio Wall of Sound Z najbardziej ulubionych Edytowane 30 Grudzień 2012 przez Kamil07 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 27 Grudzień 2012 za GNR i AC/DC polałbym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 30 Grudzień 2012 [quote name='Kamil07' timestamp='1356629908' post='103847'] -November Train [/quote] Prawie wybuchłem śmiechem, jak to zobaczyłem Zresztą, ja tu sam "twardy kamień" widzę, a nikt takiego miękkiego rocka tu nie słucha? :< Moja lista rockowa: - The Cranberries: "Dreams", "New New York", "So Cold in Ireland", "Salvation", "Zombie"... co ja będę wymieniał, wszystko - The Who: "My Generation", "Behind Blue Eyes", "Happy Jack", "Real Good Looking Boy" i wiele innyche:e - Razorlight: "America" - R.E.M.: "Losing My Religion", "Shiny Happy People" - Electric Light Orchestra: "Ticket to the Moon", "Evil Woman", "Rock n' Roll is King" - Mike Oldfield: "Outcast" - Sting/The Police: "Message in a Bottle", "Fields of Gold", "Englishman in New York" i kilka innych - Black Sabbath: "N.I.B", "Into The Void", "Spiral Architects", "War Pigs" itd. - G'n'R: płyta "Appetite for Destruction" + utwór "November Rain" (nie Train ) I małe zaskoczenie dla co poniektórych: Kult i Kazik, zbyt wiele utworów do wymieniania :] Mógłbym dopisać Daft Punk, ale tylko na siłę - to french house przez niektórych klasyfikowany jako indie rock. No, to czas iść uderzyć w kimę. Dobranoc D: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil07 21 Napisano 30 Grudzień 2012 @Up No tak.Zagapiłem się.Miałem coś innego na głowie.Poprawione i przepraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gaculu 1 Napisano 18 Styczeń 2013 A coś z polskich? Acid Drinkers, Coma, IRA (stara) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach