Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Szymon Młynarczyk

Podanie Orira

Rekomendowane odpowiedzi

Czy znasz jakieś plugin/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?: Znam mało komend znam tylko takie podstawowe ale mogę się pouczyć :D

Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?: Tak Bylem raz modem ale po kłótni Adminów serwer został wyłączony i i bylem tez zastępca admina taka była ranga na serwerze
Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serwerze? : Po godzinie 16 mogę nawet siedzieć do 24 :D

Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl? : Nie

Co powiesz o sobie? : Mam na imię Szymon mam 16 lat ćwiczę Koszykówkę i Futbol amerykański, rysuje graffiti i inne rysunki. Gram w Minecrafta, terrarie i Wow-a(to takie główne gry) batmana, Hitman(to takie poboczne gry). W minecrafcie lubię budować, zbierać surowce itp itd. Staram się robić wszystkie przyznane mi zadania, znam się na miksturach. Na serwerze gram jakieś 6 miesięcy i znają mnie prawie wszyscy mod. Jak macie jakieś pytania to pytać śmiało

Czy masz TeamSpeak3?: Tak mam TS3 i mikrofon,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kr3tpl    2
Ludzie się przydają...

tylko ja nie kojarzę Ciebie :)

Poza tym twoja działka jest pusta...
[url="http://ifotos.pl/zobacz/2012-12-2_xeqqwer.png/"][url=http://ifotos.pl/zobacz/2012-12-2_xeqqwer.png/][img]http://s6.ifotos.pl/mini/2012-12-2_xeqqwer.png[/img][/url][/url] Edytowane przez kr3tpl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W temacie jest

Działkę mam od wtorku i zbieram materiały jutro(21.12.2012) będę cały dzień to wybuduje dom i jak masz jakieś pytanie to zapraszam na skype nazwa moja to szmk-echsul Edytowane przez Szymon Młynarczyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MiQss    3
[list]
[*]Gra od:
[b]8 października 2012 19:21:42[/b] (73d 3h)
[*]Ostatnio widziany:
[b]12 listopada 2012 19:52:20[/b] (38d 1h)
[*]Ilość logowań: [b]59[/b]
[*]Czas spędzony na serwerze:
[b]1d 20h 43m 21s[/b]
[*]Średnio dziennie:
[b]36m 45s[/b]
[/list]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
Chwilowo jestem na nie, bez WG nie ma szans... To jest podstawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak dobrze kojarzę [font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"]worldguard są to pluginy to jak pisałem mogę się ich nauczyć[/color][/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
spoczko po co się denerwujesz :p mamy wolne i w parę godzin nauczę się :D

A jednak umiem łatwe to nawet... A worldedit też Edytowane przez Szymon Młynarczyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jestem na tak, chyba już kiedyś miałem okazje się z Tobą spotkać , naucz się world guarda i jak przepuszczą Ciebie do rangi to sprawdze jak się nauczyłeś(za pozwoleniem swajnera, oczywiście).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4
KidMod do pomocy jest zawsze mile widziany. O ile się nie myle to narazie graczy z tą rangą jest dwóch (chyba, że o kimś zapomniałem) z czego ja siedze nieco częściej. Miło by było mieć kogoś częściej u boku przy wykonywaniu próśb graczy. Jestem na tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner
Zapraszam do dalszej części rekrutacji, szukaj na TS gościa o nicku CleMenSPL. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...