Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MrBejkon123

Jakich potworków nie lubicie?

Rekomendowane odpowiedzi

MrBejkon123    1
[color=#000000][font=tahoma, geneva, sans-serif]Cześć![/font]

[font=tahoma, geneva, sans-serif]Dzisiaj wypowiadamy się o tym jakich mobów lub potworów nie lubimy.[/font]

[font=tahoma, geneva, sans-serif]Wieeeeeeeeeeeeem..W temacie napisane jest potworów ale....yy......[/font]

[font=tahoma, geneva, sans-serif]Nie wiem jak wy ale ja nie lubie ENDERMANÓW i BLAZE
|[/font][/color]

[color=#008000][font=tahoma, geneva, sans-serif]//kolorek czerwony raczej jest dla moderacji :) [/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miloszu_xd    171

Jak można jakichś stworków nie lubić? Wszystkie są fajne.

Po namyśle dochodzem do wniosku, że nie lubię, wspomnianych przez KaoPl, multiplayer'owych stworzeń znanych jako noob'y

Edytowane przez Miloszu_xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie znoszę szkieletów. Kiedy pierwszy raz grałam w Minecrafta, nieopatrznie wlazłam do nieoświetlonej jaskini i zostałam natychmiast zlikwidowana przez jednego z nich. Wcześniej nawet nie wiedziałam, że są potwory, więc możecie sobie wyobrazić moje przerażenie... Do teraz mam traumę ;_;
Poza tym Ghasty. Robią dużo hałasu i ciągle latają nad lawą, przez co nie udało mi się jeszcze zdobyć łzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mrs    1
Ja tak samo nie lubię Enderów, nie wiem czemu, ale wkurzają mnie swoim teleportem, Mimo wszystko fajnie, że są : ) Aa i zapomniałem o kolczatkach nowych :< Te to dopiero irytujące gnojki :p

Pozdrawiam ~~ Wasyl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
FookX    1
[center][color=#b22222][size=5][font=comic sans ms,cursive]creeper jak mi wejdzie do domu i walnie:P[/font][/size][/color][/center]
[center][color=#b22222][size=5][font=comic sans ms,cursive]Ghast jak próbuje się wspiąć nad lawą po glowstone a tu nagle ghast strzela i plum do lawy;D[/font][/size][/color][/center]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mr.Puma    0
Creepery i Ghasty i po trochu Slime'y (Wydają dziwny dźwięk i się rozmnażają gdy się walnie :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaoPL    107
Ja tez nie lubie Jeba. Przez niego Minecraft idzie w strone RPG. Ostatnia dobra wersia tej gry to Beta 1.7.3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
@up
Potwierdzam! W wersji 1.7.3 fajniejsze było uczucie podczas grania (a poza tym Jeb to człowiek, nie mob)

Ja nie lubię Ghastów i slimów (bo frapują ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dracomt2    0

Cześć!

Dzisiaj wypowiadamy się o tym jakich mobów lub potworów nie lubimy.

Wieeeeeeeeeeeeem..W temacie napisane jest potworów ale....yy......

Nie wiem jak wy ale ja nie lubie ENDERMANÓW i BLAZE
|

//kolorek czerwony raczej jest dla moderacji :)

Ja nie nawidze CREEPER''ów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...