BeCo0 0 Napisano 26 Lipiec 2011 (edytowane) 1.Nazwa projektu: Snow Parkour Tower 2.Opis projektu: 2.1.Ogólne: Wieża o wysokości ok. 20klocków od podłoża. Posiadająca 4 piętra o podłożu grubości 1 klocka i wysokości pokoi 4 klocki ( wieża byłaby zmieniana przeze mnie, aby nigdy nie byłaby taka sama ) Średnia długość ścian wieży: kwadrat 10x10.3. Pytania czyli punkty dodatkowe:3.1. Dlaczego, ze śniegu ? Ponieważ mogłyby się pojawiać elementy z lodu co urozmaiciło by skakanie, oraz lód wyglądał by klimatycznie. 3.2. Ile zajmie budowa takiej wieży? Nie wiem <_< 3.3. W jaki sposób będziesz zmieniał wieże? Hmm... usuwał podłoże z np. 2 piętra co dałoby wyższe 1 piętro i bardziej niebezpieczne skakanie.3.4. Jaki duży musiał by być cuboid? Licząc wieże to jeszcze 5 klocków w dół oraz mały teren przed wieżą na którym znajdował by sie plac, żywopłot itd4.Osoby zaangażowane: Ja ( BeCo0 )5.Potrzebne materiały: Kilka stacków bloków śniegu ( trochę źle to ująłem np. 10stacków jak zabraknie to poproszę admina ), trochę lodu ( nie dużo ok. 1 stack )6.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp):/>http://c.wrzuta.pl/wi8710/0242f6350009b87d4e2f0f2a/0/bez%20tytulu7. Filmik z prototypem wieży:Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Edytowane 29 Lipiec 2011 przez BeCo0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odys 5 Napisano 27 Lipiec 2011 Ciekawy pomysł. Jestem za Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 29 Lipiec 2011 Budujesz/nie budujesz? Bo ja tez jestem za Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funLix 5 Napisano 29 Lipiec 2011 Nie wiem czy mój głos się liczy, ale jestem za Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BeCo0 0 Napisano 29 Lipiec 2011 Musiałem zobaczyć jak to będzie wyglądało i wybudowałem prototyp na fb,dostane miejsce czy mam sam wyszukać, bo nie moge spotkać żadnego admina ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach