Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
RusekMC

Bad login na premium?

Pytanie

RusekMC    0
Witam,
mój znajomy kupił konto premium (konto, nie klucz.. głupie ale swierdził że "tanie") i niby na minecraft.net może się zalogować spokojnie, skin zmienia, wszystko działa tak jak na premium.. prawie.
Gdy chce wejść na jakikolwiek serwer mc dla premium - wyskakuje mu Bad login.
Na aukcji niby pisze że można grać na serwerach minecraft dla premium, ale dlaczego nie działa?
Jest na to jakiś sposób, czy allegrowicz go wych**ał?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Adeo    34
https://minecraft.net/haspaid.jsp?user=<tu wpisz nick>

Sprawdź tu. Przy podanym nicku powinno wyjść true :p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Jak ma nick np. Stasiu123 i w linku o wzorze:
https://minecraft.net/haspaid.jsp?user=[u][b]Stasiu123[/b][/u] widnieje na stronie TRUE, to znaczy że konto ma status premium. Spytaj się kolegi z jakiego launchera się loguje. W sensie, czy wpisuje login i hasło w grze, bo mógł korzystać w pirata. Niech najlepiej pobierze launchera z minecraft.net

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
RusekMC    0
Korzystał wcześniej z pirata, ale wszystko usunął, ściągnął launcher z minecraft.net i zainstalował od nowa. Loguje się wpisując w username email i niżej hasło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
RusekMC    0
Jeśli wpisze nick, to wyskakuje mu "Account migrated, use e-mail as username."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Konto ma na mojang.com, stąd wpisuje mail. A lgoowanie na mojang.com i minecraft.net działa? A przez przeglądarkę może wbić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
RusekMC    0
Tak, przez przeglądarkę może grać normalnie, czasem tylko wyskoczy "You logged in from another location" - czyli pewnie konto kradzione kupił.

#edit
Już przez launchera może wbijać. Edytowane przez RusekMC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Możliwe. Niech spróbuje zmienić hasło i skina i ozbaczy, czy ktoś inny zmieni hasło/skina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
RusekMC    0
No właśnie nie może bo w aukcji było napisane "zabronione jest zmienianie hasła i/lub loginu"... Konto tylko 3.50zł (dostępnych 800 sztuk). Nie wiem skąd tyle ludzie mają -.-

Tak czy siak, wbijać już może, ale czasami chyba druga osoba też wbija i go wywala :/ Namówię go na normalny gift code.
Dzięki za pomoc!
Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Tak to jest jak się kupuje z opcją braku możliwości zmiany hasła. Jak spróbujesz, to sprzedawca wychwyci i i zmieni na domyślne, czy inne a tobie odbierze dostęp do niego, a pozostałym poda ... czy jakoś tak. A skąd ilość 800 sztuk? Pewnie keyloggery - ostatnio głośna afera z 2 znanymi yuoutuberami-szmaciarzami z Polski, którzy do jakiegoś swojego mdoa wprowadzili keylogger i mają dostęp do setek kont ...

Konto polecam kupić swoje na minecraft.net. Nie tylko, że pewność premium, zmian haseł/skina, ale i na serwerze ktoś inny może na twoim nicku nabroić lub zalogujesz się np. nie w swojej bazie, a na spawnie ... Jeśli wiesz o co mi chodzi.

Nie ma za co i pozdrawiam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...