Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
EdekxD

Two dirts,one bucket. Czyli seria na Youtube.

Rekomendowane odpowiedzi

EdekxD    0
Witam ja jestem Edek i ostatnio postanowiłem nagrywać różne filmiki z gry minecraft . Jako że youtube jest pełne tego typu filmów postanowiłem napisać temat by pomóc się jakoś wybić . Seria polega na wymyślaniu ciekawych zabawnych historyjek. Myślę że tego typu filmików nie jest tak dużo . Jeśli komuś się spodoba niech da łapkę w górę ,zostawi komentarz, może polecić znajomym może im też się spodoba a jeśli chce być na bieżąco niech zasubskrybuje kanał. Filmik będę starał się wrzucać jeden tygodniowo w poniedziałek albo w niedzielę. Nie wykluczone że na serwerze pojawią się inne ciekawe serie. Myślę że tyle wystarczy co tu więcej pisać . :)
Oto filmik :
[url="http://www.youtube.com/watch?v=hGgzD1SBprA&list=PLooTb5tXsqZfCNigd7zeWSo4NQ1RI4CjA&index=1"]http://www.youtube.com/watch?v=hGgzD1SBprA&list=PLooTb5tXsqZfCNigd7zeWSo4NQ1RI4CjA&index=1[/url]

Proszę o wyrozumiałość dopiero się uczę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ok tak, dwa zastrzeżenia:
pierwsze, to ich głosu prawie w ogóle nie słychać.
drugie, było to mówione tak "sztucznie", tzn. Było widać że aktorzy nie za bardzo umieją grać.
Może niech się bardziej wyluzują przed nagraniem.
Ale zobaczyłem też pozytywy.
Bardzo profesjonalnie nakręcone.Powiedz mi, jakiego moda do mc użyłeś? Wygląda to jak prawdziwe ujęcia kamerą.
Na zachętę, dostaniesz suba i łapkę w górę.
Powodzenia w dalszym kręceniu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hicur    2
[quote name='Adrian Gruszka' timestamp='1355225010' post='101951']
Ok tak, dwa zastrzeżenia:
pierwsze, to ich głosu prawie w ogóle nie słychać.
drugie, było to mówione tak "sztucznie", tzn. Było widać że aktorzy nie za bardzo umieją grać.
Może niech się bardziej wyluzują przed nagraniem.
Ale zobaczyłem też pozytywy.
Bardzo profesjonalnie nakręcone.Powiedz mi, jakiego moda do mc użyłeś? Wygląda to jak prawdziwe ujęcia kamerą.
Na zachętę, dostaniesz suba i łapkę w górę.
Powodzenia w dalszym kręceniu :)
[/quote]
Z tego co widzę nie ma żadnego moda.
Jestem podobnego zdania: Za cicho i brak luzu :)
Co do montażu to Dobrze. Polecam program Audacity do edycji dźwięku i usuwania szumów.
Sam go używam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
EdekxD    0
Dzieki za radę :) postaram się w nowych odcinkach . Nie ma żadnych modów nagrywane frapsem robione w Camtasi.
Czekam na suba :) Jak chcecie możecie polecić znajomym czy coś w tym stylu . Postaram się rozwijać w nowych filmach .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...