Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Blackgamer666

pamiętacie czasy kiedy się grało na ps1 albo ps2 ten niezapomniany klimat....

Rekomendowane odpowiedzi

Pamiętacie swoją pierwszą konsole pewnie to było playstation 1 lub 2 ja pamiętam ... ten klimat przy przechodzeniu kolejnych misji w gta san andreas na playstation 2 ,albo granie w resident evill 3 po nocach na ps1 bez karty pamięci, a tak że masa innych kultowych gier takich jak tekken czy gta 2 ,gta1,i pierwsze need for speed'y. A WY W CO GRALIŚCIE NA PS1 ALBO PS2 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kamil07    21
Moją pierwszą konsolą było PS2.Pamiętam jak się zagrywałem całymi dniami w Gran Turismo 4 i 3 A-Spec,później przesiadka na Burnout Revenge i na koniec NFS ProStreet.Później PSP i wszystkie części GTA jakie mogły wyjść oraz TDU.Te chwile przesiadywane podczas grania....tego się nie zapomina...Gdy usłyszałem,że Sony zaprzestało produkcji,poczułem wartość mojego PS i wspomnienia jakie z nim mam <3

PS.Niestety nigdy nie miałem w rękach PSX....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='Kamil07' timestamp='1354643419' post='101503']
Moją pierwszą konsolą było PS2.Pamiętam jak się zagrywałem całymi dniami w Gran Turismo 4 i 3 A-Spec,później przesiadka na Burnout Revenge i na koniec NFS ProStreet.Później PSP i wszystkie części GTA jakie mogły wyjść oraz TDU.Te chwile przesiadywane podczas grania....tego się nie zapomina...Gdy usłyszałem,że Sony zaprzestało produkcji,poczułem wartość mojego PS i wspomnienia jakie z nim mam <3

PS.Niestety nigdy nie miałem w rękach PSX....
[/quote]ja tak że miałem psp często grałem w gta lcs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='BlackDragon01' timestamp='1354702230' post='101545']
MOJĄ pierwszą konsolą było playstation 1.. Cały czas nawalałem w gry na czarnych ruskich płytach. Aaach..
Miałem Tomb Raider. :I
[/quote]
[quote name='BlackDragon01' timestamp='1354702230' post='101545']
MOJĄ pierwszą konsolą było playstation 1.. Cały czas nawalałem w gry na czarnych ruskich płytach. Aaach..
Miałem Tomb Raider. :I
[/quote]ja też grałem na czarnych płytach ma PSX ,ale najbardziej w pamięć zapadły mi misje tak te misje z gta san andreas na PS2 gdy się grało nie było czasu nawet że by zjeść obiad , a gta sa przeszedłem ze 4 razy ale nigdy w 100% czyli misje poboczne itd. grałem tak że w 3 części ratchet & clank strasznie mnie wciągneło chociaż to gra dla dzieci . A konsol miałem razem 4 psx'y 4 ps2 slim 1 ps2 fat niestety żadna niedotrwała do dziś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ebazarnik    8
Kiedy byłam mała, marzyłam o ps2, niestety nigdy go nie dostałam, grałam zaś w Spyro, lecz nie pamiętam w którą część, w Wielką Ucieczkę Myszki Miki, Potwory i Spółka i w jakąś wyścigówkę, niestety nie pamiętam jej nazwy :p Grałam w nie, kiedy zostawałam w tzw. Kącikach dla dzieci, podczas gdy moi rodzice robili zakupy, ach te wspomnienia ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
ahh wczoraj grałem na ps3. pamiętam to, zupełnie jakby to było wczoraj
i tak każdy pros pocinał w mario i kangurka kao

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...