Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
jarton

Siec sklepów Stonka

Rekomendowane odpowiedzi

jarton    25

Witam,

1.Nazwa projektu: Siec dyskontów Stonka

2.Opis projektu: Chciałbym zbudować siec sklepów stonka w każdej dzielnicy a zarazem otworzyć firmę obsługującą tą siec. Budynki będą w wymiarach ok 20x20 klocków i będą miały 5 pięter po 4-5 klocków wysokości. Budynki będą w miarę podobnie wyglądać(jak to przy sieciówkach bywa), ale będą zbudowane z materiałów, które pasują do danej dzielnicy np. w Itace zbudowane byłyby z sandstone. W budynku 3 piętra będą używane przez firmę a 2 pozostałe będą przeznaczone dla modów i adminów jako swoista opłata za używanie terenu:)

3.Osoby zaangażowane: jarton87 i ewentualni zatrudnieni pracownicy

4.Potrzebne materiały: wszystkie posiadam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marsylias    5

tak moim zdaniem jest jeszcze jeden punkt bez którego administracja na pewno ci nic nie przyzna

5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp):

bez tego anie rusz ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarton    25

właśnie o to chodzi, że nie chcę narzuca projektu na wszystkie dzielnice a indywidualnie stworzyć budynki pasujące do otoczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marsylias    5

no moim zdaniem admin nie chcę tu klocków daj np rysunek tylko do itaki i tam zbuduj bazę bo nie wiadomo czy wypali...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Odys    5

Nie chodzi mi o szczegółowy plan każdego budynku, tylko np. o szkic koncepcyjny, nawet ołówkiem na kartce :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Bez polotu, wstrzymuję się od głosu - niech kto inny zdecyduje, czy powinno stać w mieście

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mariush    4

Jak dla mnie sieć sklepów jest całkowicie niepotrzebna bo na serwerze mamy warpy więc bez problemu można się dostać do takiego sklepu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marsylias    5

co zobaczę link do projektu który ci się nie podoba jest komentarz na pewno pewno nie na moim osiedlu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Ludzie tego nie chcą (z resztą ja też nie). Takie bez polotu (Jak to już przyznał Rabus).

Jestem przeciw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pueblos    3

co zobaczę link do projektu który ci się nie podoba jest komentarz na pewno pewno nie na moim osiedlu :D

Nie będę owijał w bawełnę. Twoje sklepy to zwykłe prostokąty z oknami, żadnych udziwnień, ulepszeń, zabawy kształtem. Nie wyobrażam sobie, żeby takie "coś" miało stanąć na moim osiedlu, i psuć jego wizerunek swoją brzydotą. Nie wspominając już o tym, że tak jak napisał mariush_pl, mamy łatwy dostęp do sklepów, przestrzeń handlowa jest wystarczająca.

Przykro mi, jestem na NIE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...