Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Blackgamer666

Co sądzicie o minecrafcie na playstation 3 ?

Rekomendowane odpowiedzi

może i masz racje bo chyba niemożliwe by było że by microsoft i sony podpisali jakiś papierek ale możę ........... w przyszłości kto to wie?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PSH    0
Ja naprzykład bardzo bym chciał zagrać w mc na ps3 :D wszystkie gry co mam na ps3 są już dla mnie nudne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jjoko1    0

bylo by calkiem ciekawie tylko ze znowu by bylo czekac na inne update'y

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ixhge    10
Raczej nie będzie Minecraft'a na tą konsolę. Może dlatego, że samo przeportowanie gry jest bardzo trudne. Ale gdyby była wersja na tą konsolę to gra byłaby troszkę popularniejsza. Wysłano z mojego iStone Tank za pomocą Fapatalka dua

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
UssCompany    0
Na PS3 na 100% nie będzie minecrafta. A to dlatego, że Mojang podpisał z Microsoftem umowę na wyłączność :( Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer

Byłoby fajnie, sam wybrałem PS3 zamiast X'a. Podobna historia, jak z Bastionem - papierki rozwalają całą zabawę... :'C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
IISpl    0

Nie możliwe, przepisanie gry z platformy JAVA na XNA jest łatwiejsze niż na PS3, a jak wiadomo, nikomu z ekipy minecrafta nic co trudne - się nie chce robić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zieloonek    0

Microsoft wykupiło sobie prawo exclusive na Minecraft'a na XBOX'a 360. Poza tym - nie czarujmy się, XBOX jest lepiej zoptymalizowany pod kątem tego typu gier, na PS3 nawet fIFA12 się tnie ;3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
waser908    0

Jak dla mnie takie tytuły jak Minecraft, powinny być na każdą platformę. Nie mam żadnej konsoli, ale już teraz widzę, że wiele tytułów, które przypadły mi do gustu często okazują się być wyłącznie na XBOX albo na PS3. Może i są tacy co mogą sobie pozwolić i na XBOX i na PS3 i nowsze, ale np. ja nie mam na to ani miejsca, ani kasy :((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Plip Games    23

Minecraft jest na Xboxa360 w świecie konsol "Stacjonarnych".

Na wyłączność.

MARZENIA :3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
umotex14    6
Minecraft jest na wylacznosc XPUDLA i micro$oftu, podpisali kontrakt na "ekskluzywnosc".
No jasne, ze fajna sprawa. Szczegolnie na move byloby fajne. Czemu? Kinect jest idealny do gier sportowych i ogolnie takich, gdzie ruszasz sie calum cialem, a move jest dobry do gier w ktoych cos trzymamy w reku- fajniej sie dzierzy w reku move podczas tenisa niz gola piesc podczas kinecta, prawda? A minecraft zalicza sie do raczej do gier tej drugiej kategorii- co ma wiekszy sens- udawanie chodzenia i mlocenie gola piescia przed kinectem, czy machanie fizycznym movem i sterowanie na zasadzi obracasz move, naciskasz x i steve idzie? Dla mnie to drugie.
A moim marzeniem jest minecraft na gogle wirtualnej rzeczywistosci od google, polaczane z kamizelka ktora nas uciska np. kiedy w grze trafi nas kula. Wyobrazcie sobie walki z zombie! Epickie,czyz nie?! To by bylo tez okno na swiat dla niepelnosprawnych czy sparalizowanych, ktorzy mogliby nakladac google i zyc normalnie na serwerach real-life... eh.. rozmarzylem sie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HTEML    0

Sądzę że minecraft nadaje sie tylko na PC i na konsole Xbox360 to była tylko słabość.
Każdy dobrze wie że gra na komputerze jest wygodniejsza i tak naprawdę grając na konsolach trzeba duzo czasu by sie przyzwyczaić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tka    3

Sądzę że minecraft nadaje sie tylko na PC i na konsole Xbox360 to była tylko słabość.
Każdy dobrze wie że gra na komputerze jest wygodniejsza i tak naprawdę grając na konsolach trzeba duzo czasu by sie przyzwyczaić.

Grałem w mc na xklocku, I Grało się o wiele lepiej niż na pc ;) Minecraft na ps3 byłby napewno hitem, ale mojang jest za leniwe albo mają tam jakieś papierki z M$ :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
leper1233    0

Do grania w trybie survival było by nawet spoko, ale do jakiejś klepy itp... to nie xdd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
matej_kaczy    0

fajny temat ile to ludzi nie wierzyło, że minecraft wyjdzie na psa a tu proszę - już jest ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie sądzicie że wspaniale by było gdy by minecraft wyszedł na ps3 skoro jest na xbox360 ?

Wyszedł już minecraft na PS3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...