HETMANK 0 Napisano 25 Lipiec 2011 czy siodła można tylko znaleść ?[tylko się upewniam] :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Elwo 11 Napisano 25 Lipiec 2011 Tak... może lepiej by było upewniać się na shoutboxie albo Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 HETMANK 0 Napisano 25 Lipiec 2011 ok już się upewniłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 jacekokr 0 Napisano 27 Lipiec 2011 Gdzie mozna zlalezc siodlo temo co mi odpowie BARDZO DZIEKUJE!!!!!!!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Crafterowiec 5 Napisano 28 Lipiec 2011 W dungeonie Sam raz miałem 2 w jednej skrzyni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 jacekokr 0 Napisano 28 Lipiec 2011 jezeli chcecie sie ze mnie smiac to sie smiejcie ale co to sa dungeony? za odpowiedz bbb dzienkuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Rapikol 88 Napisano 28 Lipiec 2011 Jak odpisałem na Shoutboxie, dungeon to loch, który możesz znaleźć pod ziemią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Elwo 11 Napisano 28 Lipiec 2011 Proszę o zamknięcie tematu.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość affib Napisano 28 Lipiec 2011 dungeon to lochy w których spawnują się zombie, szkielety i pająki (nie creepery) z takiej klatki zwanej jako Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. występują w nich (nie zawsze) skrzynie w których mogą być takie itemy:-Sztabki żelaza-Sztabki złota-Zboże-Chleb-Wiadra-Siodła-Nić-Czerwony proszek-Proch-Jabłka-Złote Jabłka-Nagrania-Kakaodungeon jest zbudowany z Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. albo bardziej znanej i używanej nazwy Mossy Cobblestone oraz z Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. który wydobywa się kilofem dowolnego rodzajumam nadzieje że pomogłem i wszystko wytłumaczyłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 jacekokr 0 Napisano 31 Lipiec 2011 dzienki bardzo to kompletna odpowiedz :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: masz ode mnie plusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czy siodła można tylko znaleść ?
[tylko się upewniam] :rolleyes:
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi